ICC Profile

SPECIFIKATION

Filstørrrelse 4,042,172 Byte
Filnavn C531-PS-MX-ICC-100_31442.dmg
Programversion 1.0.0
Produkter C321; C331; C531; ES5431
Operativsystem OS X 10.10; OS X 10.9; OS X 10.8; OS X 10.7; Mac OS X 10.6; Mac OS X 10.5; Mac OS X 10.4; Mac OS X 10.3; Mac OS X 10.2
Sprog Brasiliansk-portugisisk; Tjekkisk; Dansk; Hollandsk; Dansk; Finsk; Fransk; Tysk; Græsk; Ungarsk; Italiensk; Japansk; Koreansk; Norsk; Polsk; Portugisisk; Russisk; Forenklet kinesisk; Spansk; Svensk; Traditionelt kinesisk; Tyrkisk

INSTALLATION

1. Double-click the downloaded file to mount it on your desktop. 2. Double-click the icon in the disk image to launch.