Filstørrrelse 14,097,640 Byte
Filnavn MB4x1ES41x1MPS42x_ScannerDriver_111_21781.exe
Programversion 1.1.1
Produkter ES4161 MFP; ES4191 MFP; MB441; MB451; MB461; MB471; MB491; MPS4200mb
Operativsystem Windows 10 (32bit); Windows 8.1 (32bit); Windows 8 (32bit); Windows 7 (32bit); Windows Vista (32bit); Windows XP (32bit); Windows Server 2008 (32bit); Windows Server 2003 (32bit)
Sprog Dansk; Fransk; Tysk; Italiensk; Koreansk; Portugisisk; Forenklet kinesisk; Spansk