Aangezien Microsoft geen ondersteuning meer biedt voor Windows XP, kan OKI het gebruik van OKI-producten in een niet-ondersteund besturingssysteem niet meer garanderen

Raadpleeg compatibele besturingssystemen als u het printerstuurprogramma niet kunt vinden

Pagina met compatibele besturingssystemen >

Stuurprogramma

ColorPainter PnP Driver

Versie: 1.0.0.0

Grootte: 3.0 MB

Besturingssysteem: Windows 10 (32bit); Windows 10 (64bit); Windows 8.1 (32bit); Windows 8.1 (64bit); Windows 8 (32bit); Windows 8 (64bit); Windows 7 (32bit); Windows 7 (64bit)

Zie details

Hulpprogramma

CP_Manager for E-Series

Versie: 1.5

Grootte: 148.1 MB

This tool is for ColorPainter E-54s,E-64s.

Besturingssysteem: Windows 10 (32bit); Windows 10 (64bit); Windows 8.1 (32bit); Windows 8.1 (64bit); Windows 8 (32bit); Windows 8 (64bit); Windows 7 (32bit); Windows 7 (64bit)