Stuurprogramma’s en hulpprogramma’s

ICC Profile


Lees de opmerkingen en de softwarelicentieovereenkomst zorgvuldig door alvorens deze software te downloaden. Als u niet akkoord gaat met de voorwaarden van deze overeenkomst, dient u deze software niet te downloaden

Lees het Label met de overeenkomst met gebruiksvoorwaarden >

SPECIFICATIE

Bestandsgrootte 1,858,067 Byte
Bestandsnaam C568ICCprofiles.sit_31609.hqx
Categorie Hulpprogramma voor desktop
Programmaversie 1.0.0
Producten C5600; C5800
Besturingssysteem OS X 10.10; OS X 10.9; OS X 10.8; OS X 10.7; Mac OS X 10.6; Mac OS X 10.5; Mac OS X 10.4; Mac OS X 10.3; Mac OS X 10.2; Mac OS 9
Talen Engels

INSTALLATIE

Drag/drop the HQX file onto Stuffit Expander to automatically decode & decompress it. Stuffit Expander is a free utility that can be downloaded from http://www.stuffit.com.

Volg OKI Europe via sociale media

Facebook linkedin twitter youtube

©1995-2020 Oki Europe Ltd.