Smart Solutions

Optische tekenherkenning (OCR) met ABBYY


 Optische tekenherkenning met ABBYY

Afgedrukte documenten converteren naar elektronische bestanden

Optische tekenherkenning (OCR) en documentconversie is een nieuwe technologie die workflows stroomlijnt en de kostenefficiëntie in de bedrijfsomgeving verbetert. 


OKI Europe werkt samen met ABBYY, een toonaangevende leverancier van software voor documentherkenning, gegevensvastlegging en linguïstische toepassingen, om een geavanceerd platform te bieden voor de automatische conversie van grote hoeveelheden papieren documenten of documentafbeeldingen naar volledig doorzoekbare elektronische tekst.


Deze krachtige en toonaangevende software is geïntegreerd in het portfolio van multifunctionele printers van OKI Europe en verzorgt de optische tekenherkenning (OCR) en documentconversie op ondernemingsniveau, zodat bedrijven hun processen kunnen stroomlijnen en in hun dagelijkse OCR-behoeften kunnen voorzien.


ABBYY Recognition Server herkent maar liefst 190 talen en zorgt voor een zeer accurate conversie van documentafbeeldingen naar MS Office-indelingen (Word, Excel, PowerPoint) of de doorzoekbare PDF- en PDF/A-indeling, waardoor het voor bedrijven een stuk gemakkelijker wordt om de dagelijks binnenkomende papieren documenten, zoals brieven, HR-documenten, contracten en facturen, te verwerken. 


Deze software maakt geautomatiseerde, onbewaakte documentverwerking mogelijk die vanuit een organisatie en extern kan worden beheerd.

Ontdek de voordelen

  • Converteert documenten naar tekst, zodat deze gearchiveerd en elektronisch doorzocht kunnen worden
  • Accurate conversie van documentafbeeldingen naar MS Office-indelingen
  • Herkenning van maar liefst 190 talen
  • Ondersteunt en versnelt geautomatiseerde documentworkflows

Overzicht van de documentverwerking

ABBYY_Recognition_Server

Volledig automatische OCR en PDF-conversie waarmee achterstanden bij het converteren van documenten in archieven probleemloos worden weggewerkt.

Ga voor meer informatie over ABBYY Recognition Server naar

www.abbyy.com/recognition-server

Volg OKI Europe via sociale media

Facebook linkedin twitter youtube instagram

©1995-2021 Oki Europe Ltd.