Smart Solutions

OKI-etiketoplossing voor winkels


Banner NetTickIT

Moderne consumenten worden steeds kritischer, dicteren hun eigen koopvoorwaarden en hebben vaak al onderzoek gedaan ten aanzien van hun eisen voordat zij een winkel binnenstappen. Daardoor worden winkeliers in de zeer concurrerende markt van tegenwoordig gedwongen snel te reageren om te voldoen aan de steeds veranderende wensen van klanten. 


Betere informatie in de winkelschappen blijkt de omzet te verhogen. Hierdoor worden etiketten en prijsinformatie steeds belangrijker voor het creëren van een verzorgde en uitnodigende omgeving waarin klanten worden verleid om meer te kopen.

Belangrijke uitdagingen

  • Interactie met klanten tijdens het aankooptraject door het bieden van een prettige winkelervaring bevordert de toeloop en verhoogt de omzet
  • Winkeliers moeten proactief zijn en zich via elk verkoopkanaal kunnen aanpassen aan de behoeften van klanten, altijd en overal
  • Om het concurrentievermogen op peil te houden moet een persoonlijke winkelervaring worden geboden
  • Naamsbekendheid en boodschap moeten met elkaar in overeenstemming zijn om de ervaring van de consument in de winkel te verbeteren, het aankoopproces te versnellen en het aantal manuren omlaag te brengen

Hoe kan OKI uw bedrijf helpen?

Betere controle

OKI en NetTickIT zijn een partnerschap aangegaan om de ultieme oplossing voor etikettering en prijsinformatie te ontwikkelen. Het gebruik van NetTickIT om de productie van doelgerichte prijsinformatie, gedetailleerde productinformatie, aanbiedingen, afbeeldingen, onderscheidingen, productbeoordelingen, QR-codes en nog veel meer te centraliseren, biedt vele voordelen. 


Dit beschermt het merk, garandeert naleving van voorschriften en zorgt voor een consistente boodschap en kwaliteit. Een centrale workflow voor documentbeheer vermindert ook het aantal gebruikte materialen en zorgt voor een betere controle over bestanden in meerdere talen en met meerdere valuta, zonder dat dit gevolgen heeft voor het ontwerp en de merkervaring bij elk klantcontactpunt. 


Alle sjablonen worden ontwikkeld en onderhouden op het hoofdkantoor, waarna ze worden geüpload en verspreid naar elke MFP in het winkelnetwerk. Hierdoor worden de arbeidsduur en de kans op menselijke fouten beperkt.

Een uiterst efficiënte etiketteringsoplossing zonder extra IT-voorzieningen in de winkel

NetTickIT is gemakkelijk te openen vanaf het aanraakscherm van uw slimme MFP, zonder tussenkomst van de IT-afdeling of de noodzaak van extra technologie in de winkel. 


De gebruiksvriendelijke interface en one-touch toegang maken het gebruik van NetTickIT voor winkeliers eenvoudig. Hierdoor nemen de productietijd en drukfouten af en worden de processen voor het winkelpersoneel eenvoudiger, zodat zij zich volledig kunnen concentreren op het afhandelen van de verkoop. 

Alles wat u nodig hebt voor een consistente uitstraling bij al uw contactpunten

NetTickIT® ondersteunt op meerdere manieren een strategie voor alle kanalen zodat winkeliers hun marketingboodschappen voor alle verschillende klantcontactpunten op elkaar kunnen afstemmen. 


Het geeft hun de flexibiliteit om prijsinformatie in de winkel snel en gemakkelijk te wijzigen zodat deze consistent is met de online aanwezigheid. Met één druk op de knop kan het personeel nieuwe prijskaartjes weergeven die van toepassing zijn op hun winkeltype en productassortiment. Het vereiste prijskaartje kan worden geselecteerd en afgedrukt zodat winkels binnen enkele minuten nieuwe prijsinformatie in gebruik kunnen nemen. Dit bespaart tijd en kosten.

Snel reageren op trends, snel aanbiedingsacties introduceren

De afdruktechnologie van OKI gecombineerd met de toonaangevende software voor slimme prijsinformatie van NetTickIT biedt eindeloze mogelijkheden. Winkeliers kunnen in hun winkel dynamische aanbiedingsacties op touw zetten en tevens de winkelresultaten en de omzetontwikkeling in de gaten houden in de winkel. 


Aangezien NetTickIT ondersteund wordt door de cloud, kan het eenvoudig worden geïntegreerd met verouderde systemen en met reeds in de winkel aanwezige infrastructuur, zonder dure extra IT-investeringen. Winkeliers hebben toegang tot analyses, waardoor ze trends kunnen herkennen en erop reageren door in de winkel prijzen aan te passen en binnen enkele minuten aanbiedingsacties te starten.

Uw voordelen in één oogopslag

  • Centraal beheer voor werkelijke consistentie in alle verkoopkanalen en meer klantgerichtheid
  • Sneller en nauwkeuriger afdrukken van prijskaartjes, aanbiedingen, onderscheidingen, productbeoordelingen en QR-codes
  • Aanzienlijke investeringsrendementen en minder manuren dankzij centralisering en vereenvoudiging van workflowbeheer
  • Ongeëvenaarde flexibiliteit en innovatie voor afdruktaken in de winkel voor reclamedoeleinden dankzij het gebruik van een oplossing en analyses via de cloud

Volg OKI Europe via sociale media

Facebook linkedin twitter youtube instagram

©1995-2021 Oki Europe Ltd.