Kleurenprinters

Doc’Biker

Een conceptstore voor elektrische mobiliteit op twee wielen


OKI vergroot de interne afdrukmogelijkheden van Doc’Biker

Doc’Biker, opgericht in 1997 door twee fietsliefhebbers, is een naam die u kunt vertrouwen als het gaat om tweewielige reisoplossingen. Doc’Biker Electric is de nieuwe conceptstore van het bedrijf, dat elektrische fietsen, motorfietsen en scooters levert. Het concept is in zijn testfase en het bedrijf hoopt om haar bereik in de toekomst te vergroten met een franchising-programma. Het creëren van de juiste winkelomgeving is belangrijk om het bedrijf te helpen haar merkethos te communiceren – het elektrisch reizen op twee wielen in stedelijke gebieden te brengen. De winkel is ontworpen om elementen van de natuur en de stad te combineren en maakt gebruik van gedrukte materialen zoals afbeeldingen voor displays, hangende en staande banners en point-of-sale materialen om de kwaliteit van de producten te benadrukken en om specifieke merken te promoten. De winkel wil naast standaard bedrijfsdocumentatie en facturen ook nummerplaten voor motorfietsen en kleine materialen zoals etiketten kunnen afdrukken om specifieke producten te markeren. Doc’Biker is al lang klant bij OKI en wist dus waar ze dé printer konden vinden om al deze toepassingen in de winkel te ondersteunen.  Doc’Biker Store gebruikt nu de bekroonde A3-kleurenprinter uit de C800-serie van OKI om alles af te drukken, waaronder bewegwijzering in de winkel, POS-afbeeldingen, facturen en zelfs nummerplaten, allemaal met professionele kwaliteit, on demand en in-house.
 
“We waarderen vooral de betrouwbaarheid van het materiaal ook in de zeer moeilijke omstandigheden van de werkplaats, maar ook de geproduceerde kwaliteit, die altijd geweldig is.” – Lionel Boyaval, algemeen directeur van Doc’Biker
 
Bekijk de videocasestudy voor meer informatie over de manier waarop Doc’Biker een uniek winkelconcept heeft ontwikkeld met professionele, in-house en on-demand visuals.

Volg OKI Europe via sociale media

Facebook linkedin twitter youtube instagram
>

©1995-2021 Oki Europe Ltd.