Labelprinter

Tea Club

Een importeur en distributeur van hoogwaardige thee en koffie, die in gespecialiseerde winkels in heel Polen wordt verkocht, waaronder de boetiekketen Five O'Clock.


OKI en Tea Club vormen de perfecte melange

Video | Download de PDF | Contact opnemen

Tea Club is een door een familie gerund thee-importbedrijf dat in 1990 in Polen is opgezet. Het succes van het bedrijf leidde ertoe dat de familie een keten van thee- en koffiewinkels opende, genaamd Five O’Clock, die ook speciale thee- en koffiemelanges rechtstreeks aan consumenten verkopen.  Het bedrijf ziet een toenemende vraag naar meer gepersonaliseerde producten en heeft een oplossing gezocht om zelfvoorzienend te worden in het vervullen van deze behoeften door zelf hun labels in-house te ontwerpen en af te drukken.
 
Tea Club gebruikte voorheen een externe drukwerkleverancier. Daar moesten ze grote volumes bestellen die hun behoeften vaak te boven gingen, wat tot veel verspilling leidde. Het betekende ook dat het personaliseren van producten geen optie was die ze aan klanten konden aanbieden. Op aanbeveling van geautoriseerde OKI-partner Extreme, gevestigd in Warschau, investeerde het bedrijf in de Pro1050 vijfkleurenlabelprinter van OKI. Tea Club heeft nu de flexibiliteit om het exacte aantal labels af te drukken dat nodig is en wanneer dat nodig is. Daardoor kan het bedrijf ook creatiever worden met ontwerpen, zijn eigen labels en gepersonaliseerde labels voor klanten afdrukken op allerlei materialen, en wit afdrukken op zowel gekleurde als transparante media. 

"Ik moet zeggen dat de investering in de Pro1050-printer een goede beslissing was, omdat deze extreem nuttig blijkt te zijn in onze dagelijkse bedrijfsvoering en bij het intern creëren en afdrukken van al onze labelontwerpen"
Marek Brzezicki, Opricheter & Mede-Eigenaar van Tea Club en Five O’Clock Club

Bekijk de video-casestudy om te zien hoe de OKI Pro1050 vijfkleurenlabelprinter Tea Club helpt zich aan te passen aan veranderende eisen en extra inkomsten te genereren door middel van personalisering.

Volg OKI Europe via sociale media

Facebook linkedin twitter youtube instagram

©1995-2021 Oki Europe Ltd.