Over ons

Bedrijfsfilosofie


Bedrijfsfilosofie

Geheel in overeenstemming met de ondernemingsgeest van het bedrijf, doen de mensen van OKI er alles aan om superieure netwerkoplossingen te ontwikkelen en wereldwijd uitstekende informatie- en communicatieservices te leveren om in dit informatietijdperk te kunnen voldoen aan de gevarieerde behoeften van gemeenschappen over de hele wereld.

Al vanaf het moment dat het bedrijf werd opgericht als eerste fabrikant van telecomapparatuur in Japan, is OKI bezig met het ontwikkelen en leveren van technologieën, producten en services die bijdragen tot de ontwikkeling van de samenleving op het gebied van de informatica, telecommunicatie en printers. Gedurende zijn lange geschiedenis sinds de oprichting in 1881, heeft de ondernemingsgeest van OKI altijd een grote rol gespeeld en deze is generaties lang gekoesterd en steeds weer doorgegeven.
 
OKI heeft ups en downs gekend in die lange geschiedenis, maar was altijd in staat om de onbekende uitdagingen het hoofd te bieden door op deze ondernemingsgeest te vertrouwen. Wij vinden het belangrijk om technologieën en producten te ontwikkelen die voldoen aan de behoeften van het moment, om nieuwe bedrijfsmodellen te implementeren, nieuwe klanten en markten te ontwikkelen en te blijven streven naar hoogwaardige productie. Ook vandaag de dag is die ondernemingsgeest stevig in de bedrijfsfilosofie van OKI verankerd en wordt deze nog steeds gekoesterd.

Volg OKI Europe via sociale media

Facebook linkedin twitter youtube instagram

©1995-2021 Oki Europe Ltd.