Εγκατάσταση της αποκλειστικής βάσης με τροχούς

Εάν το κάνετε αυτό, ενδέχεται να προκληθεί τραυματισμός.

Αυτή η συσκευή ενδέχεται να πέσει. Βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει τα παρεχόμενα εξαρτήματα στερέωσης.

Για να εγκαταστήσετε οποιονδήποτε από τους τρεις δίσκους επέκτασης, βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδέσει τα αντιολισθητικά πόδια.

Αυτή είναι μια βάση με τροχούς για τη μετακίνηση αυτής της συσκευής.

Περιλαμβάνει επίσης αντιολισθητικά πόδια για την αποφυγή πτώσης. Προτείνεται να τη χρησιμοποιείτε όταν έχει εγκατασταθεί ο δίσκος επέκτασης.

Για την εγκατάσταση της βάσης με τροχούς απαιτούνται ένα σταυροκατσάβιδο κεφαλής Phillips και ένα ίσιο κατσαβίδι.

  • Για να εγκαταστήσετε οποιονδήποτε από τους τρεις δίσκους επέκτασης, βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει την αποκλειστική βάση με τροχούς, τα αντιολισθητικά πόδια και τα παρεχόμενα εξαρτήματα στερέωσης για την αποφυγή του κινδύνου ανατροπής.

  • Η συσκευασία και τα υλικά προστασίας στο εσωτερικό είναι απαραίτητα για τη μεταφορά της αποκλειστικής βάσης με τροχούς. Αντί να τα πετάξετε, αποθηκεύεστε τα σε ασφαλές μέρος.

Μοντέλο: BOD-S3
Εάν το κάνετε αυτό, ενδέχεται να προκληθεί τραυματισμός.

Αυτή η συσκευή ζυγίζει περίπου 30 κιλά, οπότε βεβαιωθείτε ότι τη σηκώνουν τουλάχιστον 2 άτομα.


  1. Ελέγξτε ότι έχετε όλα τα εξαρτήματα για την αποκλειστική βάση με τροχούς.

    1. Κεντρική μονάδα
    2. Αντιολισθητικό πόδι a
    3. Αντιολισθητικά πόδια b (x 3)
    4. Πίροι τοποθέτησης (x 2)

    5. Μεταλλικά εξαρτήματα τοποθέτησης της βάσης με τροχούς (x 2)
    6. Βίδες (x 4)
  2. Συνδέστε το αντιολισθητικό πόδι a στο μπροστινό μέρος της αποκλειστικής βάσης με τροχούς.

  3. Στη συνέχεια, συνδέστε τα αντιολισθητικά πόδια b (x 3) στις δύο πλευρές και στο πίσω μέρος.
  4. Ελέγξτε ότι το αντιολισθητικό πόδι a και τα αντιολισθητικά πόδια b (x 3) έχουν εισαχθεί στη θέση τους αναποδογυρίζοντας την αποκλειστική βάση με τροχούς.
  5. Γυρίστε την αποκλειστική βάση με τροχούς πίσω και συνδέστε τους πίρους τοποθέτησης (x 2). Περιστρέψτε για να στερεώσετε τους πίρους τοποθέτησης (x 2) με ένα ίσιο κατσαβίδι.
  6. Απενεργοποιήστε αυτή τη συσκευή και αφαιρέστε το καλώδιο τροφοδοσίας και όλα τα καλώδια.

    • Η εγκατάσταση όσο ένα καλώδιο είναι συνδεδεμένο μπορεί να σας κάνει να μπλεχτείτε στο καλώδιο και να τραυματιστείτε.
  7. Κλειδώστε τους τροχούς (x 2) για την αποφυγή της μετακίνησης της αποκλειστικής βάσης με τροχούς κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης της κεντρικής μονάδας και του δίσκου επέκτασης.

  8. Με την κεντρική μονάδα ή τον δίσκο επέκτασης ευθυγραμμισμένα με την αποκλειστική βάση με τροχούς στη δεξιά πλευρά και μπροστά, στοιβάξτε τα απαλά ώστε οι πίροι τοποθέτησης της αποκλειστικής βάσης με τροχούς να ταιριάζουν με τις οπές στο κάτω μέρος.

  9. Στερεώστε την κεντρική μονάδα ή τον δίσκο επέκτασης και την αποκλειστική βάση με τροχούς με τα μεταλλικά εξαρτήματα τοποθέτησης (x 2) και τις βίδες (x 4) χρησιμοποιώντας ένα κατσαβίδι κεφαλής Phillips.
    Η εικόνα δείχνει ένα παράδειγμα στερέωσης του δίσκου επέκτασης και της αποκλειστικής βάσης με τροχούς.
  10. Για να προσθέσετε περισσότερους δίσκους επέκτασης, με τον δίσκο επέκτασης ήδη συνδεδεμένο στην αποκλειστική βάση με τροχούς και ευθυγραμμισμένο με τον δίσκο επέκτασης προς εγκατάσταση στη δεξιά πλευρά και μπροστά, στοιβάξτε τους απαλά ώστε οι προεξοχές να εφαρμόζουν στις οπές στο κάτω μέρος.

  11. Στερεώστε τους στοιβαγμένους δίσκους επέκτασης και στις δύο πλευρές με εξαρτήματα χρησιμοποιώντας ένα ίσιο κατσαβίδι.

  12. Όταν εγκαθίστανται πολλαπλοί δίσκοι επέκτασης, με την κεντρική μονάδα και τους δίσκους επέκτασης ευθυγραμμισμένους στη δεξιά πλευρά και μπροστά, στοιβάξτε τους απαλά ώστε οι προεξοχές στον δίσκο επέκτασης να εφαρμόζουν στις οπές στο κάτω μέρος της κεντρικής μονάδας.

  13. Όταν ο δίσκος επέκτασης έχει εγκατασταθεί, στερεώστε την κεντρική μονάδα και τον δίσκο επέκτασης και στις δύο πλευρές με εξαρτήματα χρησιμοποιώντας ένα ίσιο κατσαβίδι.

  14. Πριν τη μετακίνηση αυτής της συσκευής, απασφαλίστε τους τροχούς (x 2).

  15. Μετά τη μετακίνηση αυτής της συσκευής, ασφαλίστε τους τροχούς (x 2) για την αποφυγή τυχαίας ολίσθησης.

    • Όταν μετακινείτε αυτή τη συσκευή, αντικαθιστάτε αναλώσιμα ή εξαρτήματα συντήρησης ή φορτώνετε χαρτί στον δίσκο, ελέγξτε τα ακόλουθα σημεία για την αποφυγή τυχόν ανατροπής της συσκευής.
      • Μην πιέζετε το πίσω μέρος αυτής της συσκευής ή το καλάθι τυμπάνου απεικόνισης όταν ο δίσκος εξόδου είναι ανοιχτός και το τύμπανο απεικόνισης έχει τραβηχτεί έξω.

      • Μην ασκείτε πίεση στην κασέτα από πάνω όταν η κασέτα είναι τραβηγμένη έξω.

      • Μην ασκείτε πίεση στη συσκευή από πίσω όταν η κασέτα είναι τραβηγμένη έξω.
  16. Συνδέστε το καλώδιο ρεύματος και το αποσυνδεδεμένο καλώδιο ξανά σε αυτή τη συσκευή.
  17. Ενεργοποιήστε τη συσκευή.
    Όταν έχει εγκατασταθεί μια μονάδα δίσκου επέκτασης, απαιτείται να ελέγξετε την εγκατάσταση και να ρυθμίσετε το πρόγραμμα οδήγησης εκτυπωτή.