Εμπορικά σήματα

Η επωνυμία OKI είναι κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα της Oki Electric Industry Co., Ltd.

Η επωνυμία ENERGY STAR® είναι εμπορικό σήμα της Υπηρεσίας Προστασίας Περιβάλλοντος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Τα Microsoft, Excel, Internet Explorer, Microsoft Edge, Windows και Windows Server είναι κατοχυρωμένα εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες χώρες.

Τα Apple, AirPrint, AirPrint logo, App Store, Bonjour, iPad, iPhone, iPod, iPod touch, Mac, macOS και Safari είναι εμπορικά σήματα της Apple Inc., κατοχυρωμένα στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες χώρες και περιοχές.

Τα Google, Google Chrome, Android, Google Play, το λογότυπο Google Play και Gmail είναι σήματα κατατεθέντα ή κατοχυρωμένα εμπορικά σήματα της Google LLC.

Το iOS είναι εμπορικό σήμα της Cisco.

Τα Adobe, Illustrator και Acrobat Reader είναι κατοχυρωμένα εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της Adobe Inc. στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες χώρες.

Τα Wi-Fi, Wi-Fi Alliance, WPA, WPA2 και Wi-Fi Protected Setup είναι κατοχυρωμένα εμπορικά σήματα ή εμπορικά σήματα της Wi-Fi Alliance στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες χώρες.

Άλλα ονόματα προϊόντων και εμπορικές επωνυμίες είναι κατοχυρωμένα εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα των αντίστοιχων κατόχων τους.


Ως Συμμετέχων του Προγράμματος ENERGY STAR®, ο κατασκευαστής έχει προσδιορίσει ότι αυτό το προϊόν πληροί τις οδηγίες του Προγράμματος ENERGY STAR® περί ενεργειακής απόδοσης.
Η χώρα που συμμετέχει στο πρόγραμμα ENERGY STAR® είναι η Ιαπωνία.
Δεν ισχύει για άλλες χώρες.

Το προϊόν αυτό συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις των Οδηγιών 2014/30/EU (EMC), 2014/35/EU(LVD), 2014/53/EU (RED), 2009/125/EC (ErP) και 2011/65/ΕU (RoHS) του Συμβουλίου, όπως τροποποιήθηκαν ανάλογα με την περίπτωση, για την προσέγγιση των νομοθεσιών των κρατών μελών σχετικά με την Ηλεκτρομαγνητική Συμβατότητα, τη Χαμηλή Τάση, τον Ραδιοφωνικό Εξοπλισμό, τα Προϊόντα που καταναλώνουν Ενέργεια και τον Περιορισμό της χρήσης ορισμένων Επικίνδυνων Ουσιών σε είδη ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού.


Τα παρακάτω καλώδια χρησιμοποιήθηκαν για την αξιολόγηση αυτού του προϊόντος για τις απατήσεις της οδηγίας EMC τήρηση των διατάξεων 2014/30/EU και συνθέσεις διαφορετικές από αυτές ενδέχεται να επηρεάσουν αυτή τη συμμόρφωση.


ΤΥΠΟΣ ΚΑΛΩΔΙΟΥ
ΜΗΚΟΣ (ΜΕΤΡΑ)
ΠΥΡΗΝΑΣ
ΘΩΡΑΚΙΣΗ
Τροφοδοσία1,8

USB5,0

LAN10,0


Η απλοποιημένη διακήρυξη συμμόρφωσης Ευρωπαϊκής Ένωσης
Με το παρόν, η Oki Electric Industry Co., Ltd. δηλώνει ότι ο ραδιοφωνικός εξοπλισμός τύπου «AW-CM382» συμμορφώνεται με την Οδηγία 2014/53/EU.
Το πλήρες κείμενο της δήλωσης συμμόρφωσης Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι διαθέσιμο στην ακόλουθη διαδικτυακή διεύθυνση:
https://www.oki.com/eu/printing/support/declaration-of-conformity