Yhdistäminen WPS-toiminnon avulla

Jos WLAN-tukiasema tukee WPS:ää, voit helposti yhdistää langattomaan lähiverkkoon painamalla helpon yhdistämisen painiketta (WPS-painike).

  1. Tarkista WPS-painikkeen sijainti langattoman lähiverkon tukiaseman käyttöoppaasta tai muusta dokumentaatiosta.

  2. Tarkista, että langaton tukiasema käynnistyy ja toimii kunnolla.

  3. Kytke laite päälle.

  4. Paina vierityspainiketta useita kertoja valitaksesi [Wireless(Infrastructure) Setting (Langaton verkko (perusrakenne) asetus)], ja paina sitten «ENTER (ENTER)» -painiketta.

  5. Kirjoita pääkäyttäjän salasana numeronäppäimistön (0-9) avulla ja paina sitten «ENTER (ENTER)» -painiketta.

    Pääkäyttäjän salasanan tehdasasetus on "123456". Jos hallintasalasanaa on vaihdettu, syötä päivitetty salasana.

    [It is not possible to use the Wireless(AP Mode) at the same time. (Ei ole mahdollista käyttää langatonta(AP-tila)samanaikaisesti.)] viesti näkyy noin 5 sekunnin ajan.

  6. Paina vierityspainiketta valitaksesi kohdan [Enable (Päällä)], «ENTER (ENTER)» -painiketta.

  7. Paina vierityspainiketta useita kertoja valitaksesi [Automatic setup(WPS) (Automaattinen asetus (WPS))] paina sitten «ENTER (ENTER)»-painiketta.

  8. Valitse [ WPS-PBC], ja paina «ENTER (ENTER)»-painiketta.

  9. Kun [Push-button method (Painikemenetelmä)] on näkyvillä, valitse [Yes (Kyllä)], ja paina «ENTER (ENTER)» -painiketta.

    Laite aloittaa langattoman lähiverkon tukiasemien hakemisen. "Painikemenetelmä käynnissä..." -viesti näytetään näytöllä.

  10. Paina muutaman sekunnin ajan WPS-painiketta painettuna langattomassa LAN-yhteyspisteessä, kun viesti on näkyvillä.

    Huomautus

    • [Running pushbutton method... (Painikemenetelmä käynnissä...)] on näkyvillä n. kahden minuutin ajan. Tämän viestin ollessa näkyvillä, paina langattoman LAN-yhteyspisteen painiketta.

    • Paneelia ei voi käyttää, kun WPS on käynnissä.

  11. Kun [WPS connection successful. (WPS-yhteys onnistui.)] on näkyvillä, se ilmaisee että langaton LAN asennus on suoritettu.

    Siirry toimenpidemenetelmään "Tulostinohjaimen asentaminen tietokoneelle".

    Muistio

    • Jos [Connection failed. Timeout (Kytkentä epäonnistui. Aikakatkaisu)] tulee näkyviin, toista toimenpide vaiheesta 6 lähtien.

    • [Limitys] tulee näkyviin, kun useita WPS-painikkeita painetaan lähes samanaikaisesti kahdesta tai useammasta langattoman lähiverkon tukiasemasta, eikä yhteyttä muodosteta. Odota hetki ja yritä uudelleen.

    Jos näyttöruudun oikeassa ylänurkassa näkyy antennisymboli, yhteys on muodostettu oikein.

Jos WPS-toimintamenetelmä ei toimi, siirry kohtaan "Yhdistäminen valitsemalla langattoman lähiverkon yhteyspiste käyttäjäpaneelista".