De Ontvangstmodus Instellen

Er zijn vijf ontvangstmodi voor faxberichten: [Fax Ready Mode (Modus Fax Gereed)], [Tel/Fax Ready Mode (Tel/Modus Fax Gereed)], [Ans/Fax Ready Mode (Modus Beantw/Fax Gereed)], [Tel Ready Mode (Modus Tel Gereed)], en [DRD (DRD)]. De ontvangsthandeling verschilt afhankelijk van de invoermodus. Wanneer u de modus voor faxontvangst wijzigt, controleer dan het ontvangstgedrag. In een ontvangstmodus anders dan [Fax Ready Mode (Modus Fax Gereed)] moet u zich verbinden met een telefoon naar de machine. Een telefoon die aangesloten is op de machine wordt een externe telefoon genoemd.

Wanneer een fax ontvangst bezig is, wordt de informatie van de verzender weergegeven op het weergave scherm. Zelfs wanneer de ontvangst gereed is, zal de {DATA IN MEMORY] indicator oplichten zolang als de gegevens zijn opgeslagen in het geheugen van deze machine.

Memo

 • Wijzig de ontvangstmodus in [Admin Setup] > [User Install].

  Gebruikersinstallatie

 • Wanneer een geheugenoverloop optreedt tijde gegevensontvangst, wordt de ontvangst beëindigd. In zo'n geval vraag de afzender om het fax opnieuw te sturen.

Deze modus is de standaardinstelling. Wanneer [Fax Ready Mode] is ingesteld, ontvangt de machine automatisch faxen.

Wanneer u de machine alleen voor faxen gebruikt, wordt deze modus aanbevolen.

Wanneer [Tel/Fax Ready Mode] is ingesteld, bepaalt de machine automatisch of een inkomende oproep een spraakoproep of fax is, wat u in staat stel om een telefoon en fax te gebruiken. Om spraakoproepen te ontvangen, moet u van tevoren een externe telefoon naar de machine verbinden.

 • Ontvangen van een Fax

  Faxontvangst start automatisch.

 • Ontvangen van een Oproep.

  Wanneer u een oproep ontvangt, begint de telefoon te rinkelen. Pak de handset op van de externe telefoon om de oproep te beantwoorden. Om een fax te ontvangen, druk op de (START) knop.

Memo

Indien [Ans/Fax Ready Mode] gezet is, kunt u de antwoordende machinale functie van de uiterlijke telefoon en fax gebruiken. Verbindt een externe telefoon van tevoren uitgerust met de antwoordapparaat functie.

 • Ontvangen van een Fax

  De antwoordende machine gaat over, een antwoord boodschap wordt afgespeeld, en de fax ontvangst start automatisch.

 • Ontvangen van een Oproep.

  De antwoordende machine gaat over, een antwoord boodschap wordt afgespeeld, en de boodschap opname start.

Memo

 • [Ans/Fax Ready Mode] kan misschien niet goed werken afhankelijk van de antwoordapparaat machine functie van uw externe telefoon of de machine van de verzender.

 • Voordat u een externe telefoon verbindt, controleer hoe te verbinden de telefoon naar de machine.

  Een telefoonlijn aansluiten

Wanneer u een externe telefoon vaak gebruikt die is verbonden naar de machine, wordt {Tel Ready Mode] aanbevolen.

 • Ontvangen van een Oproep.

  Wanneer u een oproep ontvangt, begint de externe telefoon te rinkelen.

 • Ontvangen van een Fax

  Wanneer u een signaal ontvangt, begint de externe telefoon te rinkelen. Pak de handset op van de externe telefoon, en druk op de (START) knop. Om een gesprek te hervatten na de fax ontvangst, hang de handset niet op. Nadat de ontvangst gereed is, kunt u verder gaan met uw gesprek.

Memo

Voordat u een externe telefoon verbindt, controleer hoe te verbinden de telefoon naar de machine.

Een telefoonlijn aansluiten

Wanneer u de opmerkelijke bel detectie (DRD) functie gebruikt die wordt geleverd door een telefoon leverancier, wordt deze modus aanbevolen..