Langattoman LAN-verkon liittäminen (WPA/WPA2-EAP)

Tämä kone tukee WPA/WPA2-EAP langattoman LAN-verkon turvallisuuden toimintamenetelmiä .

Ennen WPA/WPA2-EAP asettamista langattoman LAN-verkon turvallisuusmenetelmäksi, sinun tulee täydentää langallisen LAN-verkon tai langattoman LAN-verkon yhteysasetus ja tuottaa asetus [IEEE802.1X (IEEE802.1X)] -valikosta.

Asetus IEEE802.1X (Langaton LAN)

 1. Avaa tämän koneen verkkosivu.

  Avaa tämän koneen verkkosivu

 2. Kirjaudu sisään pääkäyttäjänä.

 3. Napsauta [Admin Setup (Pääkäyttäjäasetukset)].

 4. Valitse [Network Menu (Verkkovalikko)] > [Wireless(Infrastructure) (Langaton verkko(perusrakenne))] > [Manual Setup (Manuaalinen asennus)].

 5. Valitse [Enable (Aktivoi)] [Wireless(Infrastructure) (Langaton verkko(perusrakenne))] varten kohdassa [Basic Settings (Perusasetukset)].

  Muistio

  • "Poista aktivointi" on asetettu oletusasetuksena.

 6. Anna SSID-nimi langatonta tukiasemaa varten, johon haluat muodostaa [SSID (SSID)]-yhteyden.

  Muistio

  • Syöttöruutu on tyhjä oletusasetuksena.

 7. Valitse [WPA/WPA2-EAP (WPA/WPA2-EAP)] kohtaa [Security (Turvallisuus)] varten [Security Settings (Turvallisuusasetukset)] kohdassa.

 8. Kun kaikki asetukset Perusasetuksissa ja Turvallisuusasetuksissa ovat täydennettyjä, Napsauta [Submit (Lähetä)] verkkosivun alavasemmassa osassa asetusten päivittämiseksi. Voi viedä noin minuutin langattoman AP-yhteyden muodostamiseksi. Jos yhteys ei onnistu, yritä uudelleen langatonta asetusta käyttöpaneelissa tai vaihda langalliseen LAN:iin käyttöpaneelissa ja yritä sitten uudelleen langatonta asetusta laitteen verkkosivulla.