Voordat u Scan Naar E-mail Gebruikt

Het email-adres van de machine en de informatie over de server registreren

Als u Scan naar e-mail, Internetfax of Scan naar faxserver gebruikt, moet u de informatie over de instelling van e-mail vooraf op de machine registreren. U registreert het emailadres van de machine die gebruikt wordt als de bestemming en de mailserver, maar de instellingen verschillen afhankelijk van de provider waarmee u een contract gesloten hebt voor het gebruik van e-mail. Houd de instellingsinformatie klaar om op de volgende bladzijde in te vullen.

Het instellen van het informatieblad

Onderdeel

Beschrijving

Voorbeeld

Invoerkolom voor uw informatie

* Schrijf hier memo's op over de details die u heeft gecontroleerd of uw instellingen.

Afzender

Het e-mail adres dat wordt gebruikt voor het verzenden van e-mails vanaf de machine.

mc873@test.co.jp

(Binnen 80 karakters)

SMTP server

Het server adres dat wordt gebruikt voor het verzenden van e-mails

smtp.test.co.jp

POP3-server

Het server adres dat wordt gebruikt voor het ontvangen van e-mails

pop3.test.co.jp

Authenticatie methode

Mail transmissie server authenticatie

SMTP

SMTP gebruiker-ID

De accountnaam van de mailverzendingsserver

OKIMC873

SMTP wachtwoord

Het wachtwoord van de mailverzendingsserver

okimc873

POP gebruiker-ID

De accountnaam van de mailontvangstserver

gebruiker

POP-wachtwoord

Het wachtwoord van de mailontvangstsserver

okimc873

De naam van de e-mail verzending bestemming

De naam van de ontvanger waaraan u wilt sturen met Scan naar e-mail of Internetfax.

gebruiker

E-mailadres

Het emailadres van de ontvanger waaraan u wilt sturen met Scan naar e-mail of Internetfax.

user@test.co.jp

U kunt het email-adres van deze machine en serverinformatie op de volgende drie manieren registreren. Deze handleiding raadt u aan om het bedieningspaneel te gebruiken of de webpagina waar u informatie met het toetsenbord van de computer kunt invoeren.

  • Registreren vanaf de webpagina

  • Registreren vanaf het besturingspaneel

Registreren vanaf de webpagina

U kunt het e-mailadres van deze machine registreren en bewerken met de Webpagina van deze machine. Wanneer u de server informatie registreert en bewerkt, is de inhoud in het instelling informatie vel benodigd.

De instelling procedure varieert afhankelijk van het protocol dat de machine gebruikt voor ontvangen van e-mails.

Memo

  • De instellingsinformatie wordt geleverd door uw provider wanneer u een contract afsluit. Wanneer u de instelling informatie niet heeft, controleer met uw netwerk leverancier of netwerk beheerder.

  • Wanneer u geen e-mail adres heeft dat deze machine gebruikt, verkrijg dan een e-mail adres door het afsluiten van een contract met een leverancier of gebruik andere wegen.

Registreren vanaf het besturingspaneel

U kunt het e-mailadres van deze machine van de machine en serverinformatie registreren en bewerken met het bedieningspaneel op de machine. Wanneer u de server informatie registreert en bewerkt, is de inhoud in het instelling informatie vel benodigd.

Stel de ontvangst methode in voor de machine om e-mail te ontvangen. Wanneer u e-mail aanhangsel bestanden wilt ontvangen en printen die naar de machine worden gezonden, kies [POP3] of [SMTP] om aan uw e-mail instelling omgeving te voldoen. Wanneer u geen e-mails wilt ontvangen, kies [Disable].

Opmerking

Wanneer u een openmailserver gebruikt of andere mailserver dan die is geleverd door uw internetleverancier, kunt u niet instellen met Gemakkelijke Setup.

Als u op [Apparaatinstellingen] drukt en vervolgens [Instelling Admin] > [Netwerkmenu] > [Setup mailserver] selecteert, worden de gedetailleerde instellingen voor de mailserver weergegeven, die u aan kunt passen.

Memo

  • De instelling informatie wordt geleverd vanaf uw provider wanneer u een contract afsluit. Wanneer u de instelling informatie niet heeft, controleer met uw netwerk leverancier of netwerk beheerder.

  • Wanneer u geen e-mail adres heeft dat deze machine gebruikt, verkrijg dan een e-mail adres door het afsluiten van een contract met een leverancier of gebruik andere wegen.