Eftersom Microsoft avslutade stödet för Windows XP, kan OKI inte längre garantera användningen av OKI-produkter under operativsystem som inte stöds

Se informationen om kompatibla operativsystem om du inte kan hitta skrivardrivrutinen

Sidan med kompatibla operativsystem >

Drivrutin

Printer Driver

Version: 2.5.0.0

Storlek: 62.4 MB

This Windows printer driver is a software program for printing documents from Windows applications to the PT330-331.

Operativsystem: Windows 7; Windows 7 x64; Windows Vista; Windows Vista x64; Windows XP; Windows XP x64; Windows Server 2008 R2; Windows Server 2008; Windows Server 2008 x64; Windows Server 2003; Windows Server 2003 x64; Windows Embedded Point of Service; Windows Embedded POSReady 2009

Visa detaljer

Funktion

Printer Driver Remover

Version: 3.0

Storlek: 404.0 KB

This utility allows you to remove the printer driver.

Operativsystem: Windows 7; Windows 7 x64; Windows Vista; Windows Vista x64; Windows XP; Windows XP x64; Windows 2000; Windows Server 2008; Windows Server 2008 x64; Windows Server 2003; Windows Server 2003 x64