Eftersom Microsoft avslutade stödet för Windows XP, kan OKI inte längre garantera användningen av OKI-produkter under operativsystem som inte stöds

Se informationen om kompatibla operativsystem om du inte kan hitta skrivardrivrutinen

Sidan med kompatibla operativsystem >

Drivrutin

ColorPainter PnP Driver

Version: 1.0.0.0

Storlek: 3.0 MB

Operativsystem: Windows 10; Windows 10 x64; Windows 8.1; Windows 8.1 x64; Windows 8; Windows 8 x64; Windows 7; Windows 7 x64

Visa detaljer

Funktion

CP_Manager for E-Series

Version: 1.5

Storlek: 148.1 MB

This tool is for ColorPainter E-54s,E-64s.

Operativsystem: Windows 10; Windows 10 x64; Windows 8.1; Windows 8.1 x64; Windows 8; Windows 8 x64; Windows 7; Windows 7 x64