ICC Profile

Läs kommentarerna och licensavtalet för programvaran noggrant innan du laddar ned den här programvaran. Om du inte accepterar villkoren i detta avtal får du inte ladda den rogramvaran

Läs etiketten med användarvillkoren >

SPECIFIKATION

Filstorlek 8,072,646 Byte
Filnamn MC562-PS-MX-ICC-100a_31677.dmg
Kategori Skrivbordsverktyg
Programversion 1.0.0
Produkter ES3452 MFP; ES5462 MFP; MC332; MC342; MC352; MC362; MC562; MPS2731mc
Operativsystem OS X 10.10; OS X 10.9; OS X 10.8; OS X 10.7; Mac OS X 10.6; Mac OS X 10.5; Mac OS X 10.4; Mac OS X 10.3; Mac OS X 10.2; Mac OS 9; Linux
Språk Brasiliansk portugisiska; Tjeckiska; Danska; Holländska; Engelska; Finska; Franska; Tyska; Grekiska; Ungerska; Italienska; Japanska; Koreanska; Norska; Polska; Portugisiska; Ryska; Förenklad kinesiska; Spanska; Svenska; Traditionell kinesiska; Turkiska

INSTALLATION

1. Double-click the disk image (.dmg) to mount it on your desktop. 2. Copy the ICC profiles to the preferred folder.