Eftersom Microsoft avslutade stödet för Windows XP, kan OKI inte längre garantera användningen av OKI-produkter under operativsystem som inte stöds

Se informationen om kompatibla operativsystem om du inte kan hitta skrivardrivrutinen

Sidan med kompatibla operativsystem >

Drivrutin

ESC/P Class Driver

Version: 1.0

Storlek: 258.4 KB

Class driver for ESC / P printer that is required to print from application to printer.
This driver includes [OKI Dot-Matrix ESC/P 9Pin Class Driver] and [OKI Dot-Matrix ESC/P 24Pin Class Driver] .

Operativsystem: Windows 10 (32bit); Windows 10 (64bit); Windows Server 2019

Visa detaljer

ESC/P Printer Driver

Version: 1.0

Storlek: 280.5 KB

ESC/P printer driver allows your software application to control your printer.

Operativsystem: Windows Vista (32bit); Windows Vista (64bit); Windows XP (32bit); Windows XP (64bit); Windows Server 2008 (32bit); Windows Server 2008 (64bit); Windows Server 2003 (32bit); Windows Server 2003 (64bit)