PS-drivrutin

Läs kommentarerna och licensavtalet för programvaran noggrant innan du laddar ned den här programvaran. Om du inte accepterar villkoren i detta avtal får du inte ladda den rogramvaran

Läs etiketten med användarvillkoren >

SPECIFIKATION

Filstorlek 26,501,802 Byte
Filnamn MC573_PS_OSX_010101_104679.dmg
Kategori Rekommenderad utskriftsdrivrutin
Programversion 1.1.1
Produkter C332; C532; C542; C612; C712; C833; C843; ES5432; ES5442; ES5463 MFP; ES5473 MFP; ES6412; ES7412; ES8433; MC363; MC563; MC573
Operativsystem macOS 10.12; OS X 10.11; OS X 10.10; OS X 10.9; OS X 10.8
Språk Brasiliansk portugisiska; Engelska; Franska; Tyska; Italienska; Japanska; Koreanska; Portugisiska; Förenklad kinesiska; Spanska; Traditionell kinesiska

INSTALLATION

1. Dubbelklicka på ikonen för den nedladdade filen för installation.
2. Skivavbilden monteras på skrivbordet.
3. Starta programmet genom att dubbelklicka på ikonen i skivavbilden.

BEGRÄNSNINGAR OCH ANDRA MEDDELANDEN

– En anpassad pappersstorlek kan ställas in via [Page Setup] – [Page Size] – [Manage Custom Sizes...]. När en storleken som överskrider skrivarens maxvärde anges som längd och höjd, kommer utskriften att ske på papper i det aktuella facket.
– Om en anpassad pappersstorlek anges som bredd > höjd, och utskrift 2UP eller 6UP som "Sida per ark" på "Layout"-panelen, kommer logiska sidor inte att rankas som förväntat. Ange pappersstorlek som bredd < höjd, och liggande som utskriftsriktning.

linkedin twitter youtube facebook

©1995-Wed Feb 20 02:51:31 UTC 2019 Oki Europe Ltd.