Scanner Driver

Läs kommentarerna och licensavtalet för programvaran noggrant innan du laddar ned den här programvaran. Om du inte accepterar villkoren i detta avtal får du inte ladda den rogramvaran

Läs etiketten med användarvillkoren >

SPECIFIKATION

Filstorlek 14,791,888 Byte
Filnamn MC5(3)x2ES5(3)4x2_ScannerDriver_102_40130.exe
Kategori Skannerdrivrutin
Programversion 1.0.2
Produkter ES3452 MFP; ES5462 MFP; MC332; MC342; MC352; MC362; MC562
Operativsystem Windows 10; Windows 8.1; Windows 8; Windows 7; Windows Vista; Windows XP; Windows Server 2008; Windows Server 2003
Språk Brasiliansk portugisiska; Engelska; Franska; Tyska; Italienska; Japanska; Koreanska; Förenklad kinesiska; Spanska; Traditionell kinesiska

BEGRÄNSNINGAR OCH ANDRA MEDDELANDEN

The MFP needs to be connected to USB or TCP/IP network.