Panel Language Setup

Läs kommentarerna och licensavtalet för programvaran noggrant innan du laddar ned den här programvaran. Om du inte accepterar villkoren i detta avtal får du inte ladda den rogramvaran

Läs etiketten med användarvillkoren >

SPECIFIKATION

Filstorlek 680,376 Byte
Filnamn C301C312C511-win-pdw1605_29609.exe
Kategori Skrivbordsverktyg
Programversion 1.6.0.5
Produkter C301; C312; C511
Operativsystem Windows 8 (32bit); Windows 8 (64bit); Windows 7 (32bit); Windows 7 (64bit); Windows Vista (32bit); Windows Vista (64bit); Windows XP (32bit); Windows XP (64bit); Windows Server 2012; Windows Server 2008 R2; Windows Server 2008 (32bit); Windows Server 2008 (64bit); Windows Server 2003 (32bit); Windows Server 2003 (64bit)
Språk Brasiliansk portugisiska; Bulgariska; Kroatiska; Tjeckiska; Danska; Holländska; Engelska; Finska; Franska; Tyska; Grekiska; Ungerska; Italienska; Japanska; Makedonska; Norska; Andra; Polska; Portugisiska; Rumänska; Ryska; Slovenska; Spanska; Svenska; Turkiska

INSTALLATION

1. Double click on the downloaded file icon for installation.
2. Click "Install" button to extract the utility.
3. License is displayed. If user agrees to the license, the utility will launch automatically.

BEGRÄNSNINGAR OCH ANDRA MEDDELANDEN

• Need the printer driver which is connected to the device.