ES4192 MFP

Nuvarande version av fast programvara:  A03.55_0_5(Utgiven:09/09/2019)

Innan du uppdaterar

・ Uppdateringsverktyget för fast programvara krävs för att göra uppdateringar av fast programvara.
・ Ladda ner uppdateringsverktyget för fast programvara för ditt operativsystem.
・ Uppdateringsverktyget för fast programvara kan också behöva uppdateras. Säkerställ att du använder den senaste versionen.

Obs:
・ Den uppdaterbara fasta programvaran varierar beroende på produkten.
・ Produktens administratörslösenord krävs för att göra uppdateringar av fast programvara.
・ Det antas att din dator, surfplatta eller mobilenhet har tillgång till internet.

Laddar ner uppdateringsverktyget för fast programvara

Efter att uppdateringsverktyget för fast programvara har laddats ner kan du starta programverktyget och följa anvisningarna för att uppdatera den fasta programvaran.

Firmware update tool for Windows

Version: 1.5.0

Storlek: 1.9 MB

Operativsystem: Windows 10 (32bit); Windows 10 (64bit); Windows 8.1 (32bit); Windows 8.1 (64bit); Windows 8 (32bit); Windows 8 (64bit); Windows 7 (32bit); Windows 7 (64bit); Windows Server 2016; Windows Server 2012 R2; Windows Server 2012; Windows Server 2008 R2; Windows Server 2008 (32bit); Windows Server 2008 (64bit)

Klicka här för att ladda ner

Firmware update tool for macOS

Version: 2.1.0

Storlek: 849.3 KB

Operativsystem: macOS 10.14; macOS 10.13; macOS 10.12; OS X 10.11; OS X 10.10; OS X 10.9; OS X 10.8

Klicka här för att ladda ner

Firmware update tool for iOS

Version: 1.4.0

Operativsystem: iOS

Klicka här för att ladda ner

Kontakta OKI Europe

linkedin twitter youtube

Copyright ©1995-2018 Oki Data corporation. Alla rättigheter förbehållna.