Αυτόματη απενεργοποίηση ισχύος (Αυτ. απενεργοποίηση)
Αυτή η συσκευή διαθέτει μια λειτουργία (Αυτόματη απενεργοποίηση) για την απενεργοποίηση της ισχύος αυτόματα εάν δεν έχει χρησιμοποιηθεί για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
Υπάρχουν 3 τύποι ρυθμίσεων για Αυτόματη απενεργοποίηση, και η εργοστασιακά προεπιλεγμένη ρύθμιση είναι [Auto Config (Αυτ. Διαμόρ.)].
- [Auto Config (Αυτ. Διαμόρ.)]: Η ισχύς απενεργοποιείται αυτόματα εάν η συσκευή δεν έχει χρησιμοποιηθεί για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, εκτός από τις ακόλουθες περιπτώσεις:
- Όταν το καλώδιο LAN είναι συνδεδεμένο στην υποδοχή διασύνδεσης δικτύου
- Όταν το ασύρματο LAN είναι ενεργοποιημένο
- [Enable (Ενεργοποίηση)]: Η ισχύς απενεργοποιείται αυτόματα εάν αυτή η συσκευή δεν έχει χρησιμοποιηθεί για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
- [Disable (Απενεργοποίηση)]: Απενεργοποιεί τη λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης. Η ισχύς δεν απενεργοποιείται αυτόματα.
![]()
- Η αυτόματη απενεργοποίηση δεν λειτουργεί στις ακόλουθες περιπτώσεις.
- Από προεπιλογή, η αυτόματη απενεργοποίηση δεν λειτουργεί με σύνδεση δικτύου (ενσύρματο/ασύρματο).
- Όταν έχει παρουσιαστεί σφάλμα
Ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία για να αλλάξετε τη ρύθμιση αυτόματης απενεργοποίησης.
Ελέγξτε πως το «Ready To Print (Σε ετοιμότητα για εκτύπωση)» εμφανίζεται στην οθόνη.

- Εάν η συσκευή βρίσκεται σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας, πατήστε το «OK» για επαναφορά.
Πατήστε το κουμπί κύλισης ▼ στον πίνακα χειριστή για να επιλέξετε [Menus (Μενού)] και έπειτα πατήστε το «OK».

Πατήστε το ▼ αρκετές φορές για να επιλέξετε το [Admin Setup (Ρυθμίσεις Διαχειριστή)] και πατήστε το «OK».

Πατήστε το ▲ ή ▼ για να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης διαχειριστή και πατήστε το «OK».

Πατήστε το ▼ αρκετές φορές για να επιλέξετε το [Power Setup (Ρύθμιση Ισχύος)] και πατήστε το «OK».

Πατήστε το ▼ αρκετές φορές για να επιλέξετε το [Auto Power Off (Αυτόματη απενεργοποίηση)] και μετά πατήστε το «OK».

Όταν εμφανίζεται το μήνυμα «Changing this setting may increase energy consumption. (Η αλλαγή αυτής της ρύθμισης ενδέχεται να αυξήσει την κατανάλωση ενέργειας)», πατήστε το «OK».

Πατήστε το ▲ ή ▼ για να επιλέξετε [Auto Config (Αυτ. Διαμόρ.)], [Enable (Ενεργοποίηση)] ή [Disable (Απενεργοποίηση)] και πατήστε το «OK». Ελέγξτε ότι το [*] εμφανίζεται στα αριστερά της επιλεγμένης ρύθμισης.

Πατήστε «CANCEL» για να επιστρέψετε στην οθόνη αναμονής.
