Εκτύπωση
Στοιχείο | Περιγραφή | ||
|---|---|---|---|
| Εκτύπωση από Μνήμη USB | Επιλ Αρχ Εκτύπωσης | Εκτέλεση | Εκτυπώστε το επιλεγμένο αρχείο. |
Ρύθμιση εκτύπωσης | Πηγή χαρτιού | Ορίστε τον δίσκο που θα τροφοδοτεί χαρτί. | |
| Αντίγραφα | Ορίστε τον αριθμό των αντιγράφων. | ||
| Αμφίπλευρη εκτύπωση | Ορίστε εάν θα γίνεται ή όχι εκτύπωση και στις δύο πλευρές. | ||
| Σύνδεση | Ορίστε τη μέθοδο δεσίματος για εκτύπωση διπλής όψης. | ||
| Προσαρμογή | Ορίστε εάν θα γίνεται ή όχι προσαρμογή στο χαρτί. | ||
| Κοινόχρηστη εκτύπωση | ---Εκτύπωση όλων--- | Προβάλλεται όταν τα δεδομένα κοινόχρηστης εκτύπωσης είναι διαθέσιμα. Εκτυπώστε όλα τα δεδομένα κοινόχρηστης εκτύπωσης. | |
| ---Διαγραφή όλων--- | Προβάλλεται όταν τα δεδομένα κοινόχρηστης εκτύπωσης είναι διαθέσιμα. Διαγράψτε όλα τα δεδομένα κοινόχρηστης εκτύπωσης. | ||
| (Προβολή μιας λίστας αρχείων στόχων.) | Προβάλλεται όταν τα δεδομένα κοινόχρηστης εκτύπωσης είναι διαθέσιμα. Εκτυπώστε το/τα επιλεγμένο(-α) αρχείο(-α). | ||
| Ιδιωτική εκτύπωση | Επιλ. Ονόμ. χρήστη. | Επιλέξτε έναν χρήστη. Προβάλλεται όταν το [Access Control (Έλεγχος πρόσβασης)] έχει οριστεί σε [Disable (Απενεργοποίηση)]. | |
| Εισαγωγή κωδικού πρόσβασης | Πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης για τον επιλεγμένο χρήστη. | ||
| Αναζήτηση όλων των ιδιωτικών εργασιών; | Επιλέγει εάν θα γίνεται ή όχι αναζήτηση για δεδομένα ιδιωτικής εκτύπωσης για όλους τους χρήστες ή δεδομένα ιδιωτικής εκτύπωσης ενός συγκεκριμένου ατόμου (δηλαδή του συνδεδεμένου χρήστη). Προβάλλεται όταν το [Access Control (Έλεγχος πρόσβασης)] έχει οριστεί σε [Disable (Απενεργοποίηση)] και όταν το «admin (διαχειριστής)» έχει καθοριστεί στο [User Name (Όνομα χρήστη)]. | ||
| ---Εκτύπωση όλων--- | Εκτυπώστε όλα τα δεδομένα ιδιωτικής εκτύπωσης. Δεν προβάλλεται όταν κάνετε αναζήτηση για εργασίες για όλους τους χρήστες. | ||
| ---Διαγραφή όλων--- | Διαγράψτε όλα τα δεδομένα ιδιωτικής εκτύπωσης. | ||
| (Προβολή μιας λίστας αρχείων στόχων.) | Όταν ο έλεγχος πρόσβασης έχει οριστεί σε [Disable (Απενεργοποίηση)]: Όταν ο έλεγχος πρόσβασης έχει οριστεί σε [Enable (Ενεργοποίηση)]: Η εκτύπωση δεν είναι εφικτή όταν κάνετε αναζήτηση για εργασίες για όλους τους χρήστες. Είναι εφικτή μόνο η διαγραφή. | ||
