Αλλαγή του κωδικού πρόσβασης διαχειριστή (Ιστοσελίδα)

Μπορείτε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης διαχειριστή αυτής της συσκευής από την ιστοσελίδα.

Ο κωδικός πρόσβασης διαχειριστή που καθορίστηκε στην ιστοσελίδα χρησιμοποιείται για σύνδεση σε αυτή τη συσκευή ή για την αλλαγή ρυθμίσεων από τον πίνακα χειριστή ή την ιστοσελίδα.

Η συσκευή παρέχεται με τη λειτουργία ρύθμισης πολιτικής κωδικού πρόσβασης.

  • Η πολιτική κωδικού πρόσβασης ενδέχεται να διαφέρει από περιοχή σε περιοχή.

Η εργοστασιακά προεπιλεγμένη ρύθμιση έχει ελάχιστο μήκος 10 χαρακτήρων και περιέχει τουλάχιστον ένα κεφαλαίο γράμμα και ένα πεζό γράμμα, ή ελάχιστο μήκος 1 χαρακτήρα.

Ορίστε μια συμβολοσειρά ως τον κωδικό πρόσβασης διαχειριστή σύμφωνα με την πολιτική κωδικού πρόσβασης.

Οι ακόλουθοι χαρακτήρες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον κωδικό πρόσβασης διαχειριστή.

  • Κεφαλαία γράμματα
  • Μικρά γράμματα
  • Ψηφία
  • Σύμβολα: [Διάστημα] ! " # $ % & ' ( ) * + , - . / : ; < = > ? @ [ ¥ ] ^ _ ` { | } ~

  • Βεβαιωθείτε ότι έχετε σημειώσει τον κωδικό πρόσβασης που ορίσατε, σε περίπτωση που τον ξεχάσετε.
  • Εάν ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασης διαχειριστή, δεν μπορείτε να αλλάξετε το [Admin Setup (Ρυθμίσεις Διαχειριστή)] ή το [Boot Menu (Μενού Εκκίνησης)].
  • Για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης διαχειριστή, ενδέχεται να χρειαστεί υπηρεσία με χρέωση από προσωπικό συντήρησης.
  1. Ανοίξτε την ιστοσελίδα αυτής της συσκευής.

  2. Συνδεθείτε ως διαχειριστής.

  3. Επιλέξτε [Printer Settings (Ρυθμίσεις εκτυπωτή)].
  4. Κάντε κλικ στο [Menu (Μενού)] στην επάνω δεξιά γωνία και έπειτα επιλέξτε [Management (Διαχείριση)] - [Admin Password (Κωδικός πρόσβασης διαχειριστή)].
  5. Εισαγάγετε έναν νέο κωδικό πρόσβασης στο [New Admin Password (Νέος κωδικός πρόσβασης διαχειριστή)].

  6. Εισαγάγετε ξανά τον νέο κωδικό στο [New Admin Password (Verify) (Κωδικός πρόσβασης νέου διαχειριστή(Επικύρωση))].
    Ο κωδικός πρόσβασης που εισαγάγατε δεν εμφανίζεται. Γράψτε τον κωδικό σας και φυλάξτε τον σε ένα ασφαλές μέρος.
  7. Επιλέξτε [Apply (Αίτηση)].

    •  Δεν είναι απαραίτητο να επανεκκινήσετε τη συσκευή. Την επόμενη φορά που θα συνδεθείτε ως διαχειριστής, χρησιμοποιήστε τον νέο κωδικό πρόσβασης.