Προετοιμασία της μνήμης flash
![]()
- Μόλις η μνήμη flash προετοιμαστεί, τα ακόλουθα δεδομένα θα διαγραφούν.
- Δεδομένα που αποθηκεύτηκαν με [Shared Print (Κοινόχρηστη εκτύπωση)] ή [Private Print (Ιδιωτική εκτύπωση)]
- Δεδομένα φόρμας
Ελέγξτε πως το «Ready To Print (Σε ετοιμότητα για εκτύπωση)» εμφανίζεται στην οθόνη.

- Εάν η συσκευή βρίσκεται σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας, πατήστε το «OK» για επαναφορά.
Πατήστε το κουμπί κύλισης ▼ στον πίνακα χειριστή για να επιλέξετε [Menus (Μενού)] και έπειτα πατήστε το «OK».
- Πατήστε το ▼ αρκετές φορές για να επιλέξετε το [Admin Setup (Ρυθμίσεις Διαχειριστή)] και πατήστε το «OK».
Πατήστε το ▲ ή ▼ για να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης διαχειριστή και πατήστε το «OK».
- Πατήστε το ▲ ή το ▼ αρκετές φορές για να επιλέξετε το [Others Setup (Άλλες Διαμορφώσεις)] και μετά πατήστε το «OK».
- Πατήστε το ▲ για να επιλέξετε το [Flash Memory Setup (Ρυθμίσεις μνήμης flash)] και έπειτα πατήστε το «OK».
- Επιλέξτε [Initialize (Αρχικοποίηση)] και μετά πατήστε το «OK».
Πατήστε ▼ για να επιλέξετε το διαμέρισμα που επιθυμείτε να αρχικοποιήσετε κι έπειτα πατήστε το «ΟΚ».
- Όταν προβάλλεται το [Are You Sure? (Είστε βέβαιοι;)], επιλέξτε [Yes (Ναι)] και πατήστε το «OK».
Για ακύρωση της προετοιμασίας, επιλέξτε [No (Όχι)]. Όταν εμφανίζεται το [Execute Now? (Άμεση εκτέλεση;)], επιλέξτε [Yes (Ναι)] και πατήστε το «OK».

- Εάν επιλέξετε [No (Όχι)], η οθόνη θα επιστρέψει στο [Flash Memory Setup (Ρυθμίσεις μνήμης flash)], αλλά η αρχικοποίηση δεν θα ακυρωθεί. Η αρχικοποίηση θα πραγματοποιηθεί κατά την επόμενη ενεργοποίηση της συσκευής.
Πατήστε τον διακόπτη ισχύος για να απενεργοποιήσετε τη συσκευή και μετά να την ενεργοποιήσετε την ξανά.
