Προετοιμασία ρυθμίσεων δικτύου

Οι ρυθμίσεις δικτύου θα επιστρέψουν στις εργοστασιακά προεπιλεγμένες ρυθμίσεις μετά την προετοιμασία.

  • Με αυτή τη λειτουργία, θα αρχικοποιηθούν όλες οι ρυθμίσεις δικτύου.


  1. Ελέγξτε πως το «Ready To Print (Σε ετοιμότητα για εκτύπωση)» εμφανίζεται στην οθόνη.

    • Εάν η συσκευή βρίσκεται σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας, πατήστε το «OK» για επαναφορά.
  2. Πατήστε το κουμπί κύλισης ▼ στον πίνακα χειριστή για να επιλέξετε [Menus (Μενού)] και έπειτα πατήστε το «OK».

  3. Πατήστε το ▼ αρκετές φορές για να επιλέξετε το [Admin Setup (Ρυθμίσεις Διαχειριστή)] και πατήστε το «OK».
  4. Πατήστε το ▲ ή ▼ για να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης διαχειριστή και πατήστε το «OK».

  5. Ελέγξτε πως έχει επιλεχθεί το [Network Setup (Διαμόρφωση δικτύου)] και πατήστε το «OK».
  6. Ελέγξτε πως έχει επιλεχθεί το [General Setup (Γενική εγκατάσταση)] και πατήστε το «OK».
  7. Πατήστε το ▲ για να επιλέξετε [Network Factory Defaults (Εργοστασιακές προεπιλογές δικτύου)] και μετά πατήστε το «OK».
  8. Ελέγξτε πως έχει επιλεχθεί το [Execute (Εκτέλεση)] και πατήστε το «OK».
  9. Η οθόνη θα επιστρέψει στην οθόνη αναμονής.