Προετοιμασία ρυθμίσεων αυτής της συσκευής

Μπορείτε να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις αυτής τη συσκευής στις εργοστασιακά προεπιλεγμένες ρυθμίσεις.

  • Η προετοιμασία ρυθμίσεων αυτής της συσκευής θα επιστρέψει τα ακόλουθα δεδομένα στις εργοστασιακά προεπιλεγμένες ρυθμίσεις.
    • Ρυθμίσεις [Menus (Μενού)]
    • Ρυθμίσεις [Admin Setup (Ρυθμίσεις Διαχειριστή)]
    • Ρυθμίσεις [Calibration (Βαθμονόμηση)]


  1. Ελέγξτε πως το «Ready To Print (Σε ετοιμότητα για εκτύπωση)» εμφανίζεται στην οθόνη.

    • Εάν η συσκευή βρίσκεται σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας, πατήστε το «OK» για επαναφορά.
  2. Πατήστε το κουμπί κύλισης ▼ στον πίνακα χειριστή για να επιλέξετε [Menus (Μενού)] και έπειτα πατήστε το «OK».

  3. Πατήστε το ▼ αρκετές φορές για να επιλέξετε το [Admin Setup (Ρυθμίσεις Διαχειριστή)] και πατήστε το «OK».
  4. Πατήστε το ▲ ή ▼ για να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης διαχειριστή και πατήστε το «OK».

  5. Πατήστε το ▲ αρκετές φορές για να επιλέξετε το [Settings (Ρυθμίσεις)] και μετά πατήστε το «OK».
  6. Ελέγξτε πως έχει επιλεχθεί το [Reset Settings (Επαναφ. ρυθμίσεων)] και πατήστε το «OK».
  7. Ελέγξτε πως έχει επιλεχθεί το [Execute (Εκτέλεση)] και πατήστε το «OK».

    Αυτή η συσκευή κάνει επανεκκίνηση και οι ρυθμίσεις αρχικοποιούνται.