Διαχείριση προσωπικών στοιχείων

Όταν συνδέεστε σε αυτό το προϊόν ως διαχειριστής, είναι δυνατόν να ορίσετε την εγγραφή των ακόλουθων προσωπικών στοιχείων στο εσωτερικό της συσκευής. Τα εγγεγραμμένα στοιχεία δεν θα μεταβιβαστούν ποτέ στον διακομιστή.
Εάν δεν συνδέεστε ως διαχειριστής, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλήρως αυτό το προϊόν σε ορισμένες περιπτώσεις.

  • Διεύθυνση E-mail
  • Όνομα κεντρικού υπολογιστή
  • Διεύθυνση IP
  • PIN
  • Όνομα χρήστη
  • Κωδικός


Τα προσωπικά στοιχεία΄είναι αποθηκευμένα ως ακολούθως:

ΣτοιχείοΔιεύθυνση E-mailΌνομα κεντρικού υπολογιστήΔιεύθυνση IPPINΌνομα χρήστηΚωδικός (*1)

Λίστα χρηστών

×
×

Κοινόχρηστη εργασία/Ιδιωτική εργασία

×
×
×

Καταγρ.στατ/κών

×
×
×

Αρχείο καταγραφής πρόσβασης

×
×
Ειδοποίηση email
×
×
×
×
×

*1: Καθώς εγγράφονται μόνο τα στοιχεία κατακερματισμού του κωδικού πρόσβασης, δεν είναι δυνατή η διαρροή του κωδικού πρόσβασης.


Ανατρέξτε στο παρακάτω μέρος για τον σκοπό χρήσης και τον τρόπο λειτουργίας των προσωπικών στοιχείων.

Λίστα χρηστών

Σκοπός χρήσης: Θα χρησιμοποιούνται για προσωπικό έλεγχο ταυτότητας ενός χρήστη που θέλει να χρησιμοποιεί αυτή τη συσκευή.

ΛειτουργίαΑρχήΜέθοδος λειτουργίας
ΚαταχώρησηΔιαχειριστήςΚαταχωρήστε τα στοιχεία χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα, το Configuration Tool ή το sPSV.
ΕπεξεργασίαΔιαχειριστήςΕπεξεργαστείτε τα στοιχεία χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα, το Configuration Tool ή το sPSV.
ΑναφοράΔιαχειριστήςΕπεξεργαστείτε τα στοιχεία χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα, το Configuration Tool ή το sPSV.
ΔιαγραφήΔιαχειριστήςΕπεξεργαστείτε τα στοιχεία χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα, το Configuration Tool ή το sPSV.
ΑρχικοποίησηΔιαχειριστήςΔεν υπάρχει λειτουργία για την αρχικοποίηση μόνο της λίστας χρηστών. Με το μενού Διαγραφή προσωπικών δεδομένων, όλα τα δεδομένα της συσκευής θα αρχικοποιηθούν.
Κοινόχρηστη εργασία/Ιδιωτική εργασία

 Σκοπός χρήσης: Χρησιμοποιείται για την αναγνώριση εργασιών για κάθε χρήστη.

ΛειτουργίαΑρχήΜέθοδος λειτουργίας
ΕκτύπωσηΧρήστης εκτέλεσης εκτύπωσηςΕπιλέξτε είτε Κοινόχρηστη εργασία ή Ιδιωτική εργασία σύμφωνα με τον τύπο εργασίας στο πρόγραμμα οδήγησης εκτυπωτή και έπειτα εκτυπώστε την εργασία.
Αναφορά

Κοινόχρηστη εργασία: Όλοι οι χρήστες

Ιδιωτική εργασία: Χρήστης εκτέλεσης εκτύπωσης/Διαχειριστής

Εκτελέστε το μενού εκτύπωσης για κοινόχρηστες εργασίες ή ιδιωτικές εργασίες από τον πίνακα χειριστή.
ΕκτύπωσηΧρήστης εκτέλεσης εκτύπωσηςΕπιλέξτε μια εργασία που εμφανίζεται στον πίνακα χειριστή και εκτυπώστε την.
ΔιαγραφήΚοινόχρηστη εργασία: Όλοι οι χρήστες
Ιδιωτική εργασία: Χρήστης εκτέλεσης εκτύπωσης/Διαχειριστής

Για κοινόχρηστη εργασία, επιλέξτε μια κοινόχρηστη εργασία στον πίνακα χειριστή και διαγράψτε την.

Για ιδιωτική εργασία, υπάρχουν τρεις μέθοδοι λειτουργίας, ως ακολούθως:

  • Επιλέξτε μια ιδιωτική εργασία στον πίνακα χειριστή και διαγράψτε την.
  • Μετά την εκτύπωση, η ιδιωτική εργασία θα διαγραφεί αυτόματα.
  • Όταν η περίοδός διατήρησής της έχει παρέλθει, η ιδιωτική εργασία θα διαγραφεί αυτόματα.
Καταγρ.στατ/κών

Σκοπός χρήσης: Χρησιμοποιείται για την εξαγωγή του ιστορικού εργασιών.

ΛειτουργίαΑρχήΜέθοδος λειτουργίας
Αναφορά

Διαχειριστής

Υπάρχουν δύο τρόποι λειτουργίας, ως ακολούθως:

  • Μπορεί να προβληθεί από το [State (Κατάσταση)] - [Print Job (Εργασία εκτύπωσης)] - [Job Log (Καταγρ.στατ/κών)] στην ιστοσελίδα.
  • Μπορεί να εκτυπωθεί από το [Menus (Μενού)] - [Admin Setup (Ρυθμίσεις Διαχειριστή)] - [Print Information (Πληροφορίες εκτύπωσης)] - [Job Log (Καταγρ.στατ/κών)] στον πίνακα χειριστή.
ΔιαγραφήΔιαχειριστής

Υπάρχουν δύο τρόποι λειτουργίας, ως ακολούθως:

  • Εκτελέστε το [Erase Privacy Data (Διαγραφή προσωπικών δεδομένων)] στην ιστοσελίδα ή τον πίνακα χειριστή.
  • Εκτελέστε το [Clear Job Log (Απαλοιφή Καταλόγων Εργασίας)] στην ιστοσελίδα ή τον πίνακα χειριστή.
Αρχείο καταγραφής πρόσβασης

Σκοπός χρήσης: Χρησιμοποιείται για την εξαγωγή του ιστορικού πρόσβασης.

ΛειτουργίαΑρχήΜέθοδος λειτουργίας
ΑναφοράΔιαχειριστής

Στην ιστοσελίδα, επιλέξτε [Export Access Log (Εξαγωγή αρχείου καταγραφής πρόσβασης)] και κάντε λήψη ενός αρχείου CSV σε μορφή .zip. Αποσυμπιέστε το ληφθέν αρχείο και ανατρέξτε σε αυτό.

ΔιαγραφήΔιαχειριστήςΕκτελέστε το [Erase Privacy Data (Διαγραφή προσωπικών δεδομένων)] στην ιστοσελίδα ή τον πίνακα χειριστή.