Automatické vypnutí napájení (Auto Power Off)
Toto zařízení je vybaveno funkcí (Automatického vypnutí), které automaticky vypne napájení, pokud zařízení nebylo určitou dobu používáno.
Pro automatické vypnutí jsou dostupné 3 typy nastavení, a vypnutí tovární nastavení je [Auto Config (Auto konfig)].
- [Auto Config (Auto konfig)]: Pokud stroj nebyl po určitou dobu používán, napájení se vypne automaticky, s výjimkou následujících případů:
- Je-li ke konektoru síťového rozhraní připojen kabel LAN
- Je-li povolena bezdrátová síť LAN
- [Enable (Povolit)]: Pokud toto zařízení nebylo používáno po určitou dobu, napájení se automaticky vypne.
- [Disable (Zakazat)]: Deaktivuje funkci automatického vypnutí. Napájení se automaticky nevypne.
![]()
- Funkce automatického vypnutí nepracuje v následujících případech.
- Ve výchozím nastavení funkce automatického vypnutí nefunguje při připojení k síti (kabelové/bezdrátové).
- Dojde-li k chybě
Pro změnu napájení automatického vypnutí postupujte podle pokynů níže.
Zkontrolujte, zda se na displeji zobrazí „Ready To Print (Pripravena k tisku)“.

- Pokud je zařízení v režimu šetření energie, obnovte režim stisknutím tlačítka «OK».
Stisknutím tlačítka pro posouvání ▼ na ovládacím panelu vyberte možnost [Menus (Nabídky)] a potom stiskněte tlačítko «OK».

Několikrát stiskněte ▼, vyberte položku [Admin Setup (Nastaveni admin.)] a stiskněte tlačítko «OK».

Stiskněte ▲ nebo ▼, zadejte heslo správce a stiskněte tlačítko «OK».

Několikrát stiskněte ▼ a vyberte položku [Power Setup (Nastaveni napajeni)], potom tiskněte tlačítko «OK».

Několikrát stiskněte ▼ a vyberte položku [Auto Power Off (Aut. vypnutí)], potom stiskněte tlačítko «OK».

Až se zobrazí „Changing this setting may increase energy consumption“ (Změna tohoto nastavení může zvýšit spotřebu energie), stiskněte tlačítko «OK».

Stiskem tlačítka ▲ nebo ▼ vyberte [Auto Config (Auto konfig)], [Enable (Povolit)] nebo [Disable (Zakazat)] a stiskněte «OK». Zkontrolujte, zda je vlevo vedle vybraného nastavení zobrazen symbol [*].

Pro návrat na pohotovostní obrazovku stiskněte «CANCEL».
