Tisk

Položka
Popis
Tisk z paměti USB






Vyberte soub. k tiskuProvestVytiskne vybraný soubor.

Nastavení tisku





Zásobník papíruNastavte zásobník pro podávání papíru.
KopieNastavte počet kopií.
Oboustranný tiskNastavte, zda tisknout oboustranně.
Vazba

Nastavte způsob vazby pro oboustranný tisk.
Zobrazí se, když je stanoven oboustranný tisk.

PřizpůsobitNastavte, zda přizpůsobit papíru.
Sdílený tisk




---Vytisknout vše---Zobrazí se, jsou-li sdílená tisková data dostupná.
Vytiskne všechna sdílená tisková data.
---Odstr. vše---Zobrazí se, jsou-li sdílená tisková data dostupná.
Odstraní všechna sdílená tisková data.
(Zobrazit seznam cílových souborů.)Zobrazí se, jsou-li sdílená tisková data dostupná. Vytiskne vybraný soubor nebo soubory.
Soukromý tisk










Vyberte uživ. jméno.

Vyberte uživatele.

Zobrazí se, když je položka [Access Control (Řízení přístupu)] nastavena na možnost [Disable (Zakázat)].

Zadejte hesloZadejte heslo pro vybraného uživatele.
Hledat všechny soukromé úlohy?

Vyberte, zda hledat soukromá tisková data všech uživatelů, nebo soukromá tisková data určitého uživatele (tj. přihlášeného uživatele).

Zobrazí se, když je položka [Access Control (Řízení přístupu)] nastavena na možnost [Disable (Zakázat)] a když je v položce [User name (Uživatelské jméno)] zadáno „admin (správce)“.
Nebo se zobrazí, když je položka [Access Control (Řízení přístupu)] nastavena na možnost [Enable (Povolit)] a přihlásíte se jako uživatel s rolí správce.

---Vytisknout vše---

Vytiskne všechna soukromá tisková data.

Nezobrazí se, když hledáte úlohy všech uživatelů.

---Odstr. vše---Odstraní všechna soukromá tisková data.
(Zobrazit seznam cílových souborů.)

Když je řízení přístupu nastaveno na možnost [Disable (Zakázat)]:
Když jsou k dispozici soukromá tisková data, vybere a vytiskne soukromá tisková data.

Když je řízení přístupu nastaveno na možnost [Enable (Povolit)]:
Když jsou k dispozici soukromá tisková data vytvořená přihlášeným uživatelem, vybere a vytiskne soukromá tisková data.

Tisk nelze provést, když hledáte úlohy všech uživatelů. Možné je pouze odstranění.