Nastavení nabídek souvisejících se zabezpečením

Nastavení nabídek souvisejících s funkcí zabezpečení tohoto zařízení jsou následující.

  • Položky nabídek, které lze nastavit na tomto zařízení, naleznete v části „Položky nabídky“.


[Interface (Rozhraní)]
ÚčelNastavení

Zakázat bezdrátové připojení

V položce [Wireless Setting (Nastavení bezdrátové komunikace)] - [Wireless(Infrastructure) Setting (Nastavení bezdrátové sítě(Infrastruktura))] - [Wireless(Infrastructure) (Bezdrátová síť (Infrastruktura))] vyberte možnost [Disable (Zakázat)].

Zakázat připojení k síti Wi-Fi Direct

V položce [Wireless Setting (Nastavení bezdrátové komunikace)] - [Wireless(Wi-Fi Direct) Setting (Bezdrátová síť (Wi-Fi Direct) Nastavení)] - [Wireless(Wi-Fi Direct) (Bezdrátová (Wi-Fi Direct))] vyberte možnost [Disable (Zakázat)].

Zakázat připojení prostřednictvím USB

V položce [Menus (Nabídky)] - [Admin Setup (Nastaveni admin.)] - [USB Setup (Nastaveni USB)] - [USB (USB)] vyberte možnost [Disable (Zakázat)].

Zakázat používání USB paměti

V položce [Menus (Nabídky)] - [Admin Setup (Nastaveni admin.)] - [USB Setup (Nastaveni USB)] - [USB Memory Interface (Rozhraní paměti USB)] vyberte možnost [Disable (Zakázat)].

[Authentication (Ověření)]
Účel Nastavení (výchozí tovární nastavení)

Zahodit tisková data, které nelze ověřit

Kromě ověření uživatele / řízení přístupu můžete zakázat tisk od uživatelů, které nelze ověřit vypnutím nebo zákazem oprávnění hostujících uživatelů k používání.

Nastavení oprávnění hostujících uživatelů
・ Oprávnění hostujících uživatelů k používání: Povolit / Zakázat (Povolit)
・ Oprávnění hostujících uživatelů k tisku: Povolit / Zakázat (Povolit)
・ Oprávnění hostujících uživatelů k tisku z paměti USB: Povolit / Zakázat (Povolit)

Pokračovat v činnosti s povoleným ověřením uživatele / řízením přístupu tiskárny i po výskytu chyby komunikace s ověřovacím serverem

Pokud povolíte nastavení mezipaměti informací o uživateli, můžete pokračovat v činnosti s povoleným ověřením uživatele a řízením přístupu i po výskytu chyby komunikace mezi tímto zařízením a ověřovacím serverem.

Nastavení mezipaměti informací o uživateli
・ Informace o ověření mezipaměti: Povolit / Zakázat (Zakázat)

  • Toto nastavení je povoleno při použití externího ověření, které ověření uživatele deleguje na ověřovací server.
  • Toto zařízení je dodáváno s funkcí ukládání informací o ověření uživatele do mezipaměti na určitou dobu. Kdy dojde k chybě, automaticky přepne na ověření uživatele s použitím informací o ověření v mezipaměti, takže lze pokračovat v ověření uživatele a řízení přístupu.
  • Dobu platnosti mezipaměti lze zadat ve dnech, v rozmezí od 1 dne do 2 000 dní. Výchozí tovární nastavení je 1 den.

Stanovit pravidla pro heslo správce a heslo používané k ověření osoby a tím i k zajištění bezpečnosti zařízení

Zásady pro zadávání hesel

  • Zásady pro zadávání hesel se mohou lišit podle regionu.

・ Minimální délka: 1–32 (10 nebo 1)

・ Obsahuje alespoň jedno velké písmeno: Vypnuto / Zapnuto (Zapnuto nebo Vypnuto)
・ Obsahuje alespoň malé velké písmeno: Vypnuto / Zapnuto (Zapnuto nebo Vypnuto)
・ Obsahuje alespoň jednu číslici: Vypnuto / Zapnuto (Vypnuto)
・ Obsahuje alespoň jeden symbol: Vypnuto / Zapnuto (Vypnuto)

Chránit toto zařízení před útoky s cílem zjistit klíč

Zablokování účtu
・ Uzamknout: Povolit / Zakázat (Povolit)
・ Podmínka uzamčení (Max. počet neúspěšných pokusů o ověření): 1–10krát (5krát)
・ Délka uzamčení (Doba do automatického zrušení zablokování): 1–60 min (5 min)

[Job (Úloha)]
ÚčelNastavení (výchozí tovární nastavení)
Zamezit tisku bez dozoru

Nastavení soukromého tisku
・ Ověřit možnost úlohy: Povolit / Zakázat (Zakázat)
Zadejte, zda ověřovat tisková data před tiskem. Pokud je povoleno, tiskárna tiskne po ověření, že se tisková data nezměnila. Integrita tiskových dat je zaručena, ale čas zahájení tisku bude delší.

・ Odstranit možnost úlohy: Nepřepisovat / Jednou přepsat nulami (Nepřepisovat)
Nastavte způsob mazání tiskových dat. Můžete zadat, že po vymazání nelze data obnovit přepisem. Pokud je přepíšete, vymazání bude trvat déle.

・ Uchovat úlohu po dobu: 15 minut – 7 dní (2 hodiny)
Nastavte dobu uchování tiskových dat. Pokud nebyla tisková data se po uložení po uplynutí nastavené doby vytištěna, budou automaticky smazána.

・ Omezeni úlohy: Povolit všechny formáty tisku / Povolit pouze soukromý tisk úlohy (Povolit všechny formáty tisku)
Nastavte, zda se mají ukládat omezená tisková data. Pokud je vybrána možnost [Enable private job printing only (Povolit pouze tisk soukromých úloh)], nebudou akceptována žádná jiná tisková data než soukromý tisk.

・ Ověřte heslo úlohy: Zapnuto / Vypnuto (Vypnuto)
Zvolte, zda se má při zapnutém řízení přístupu ověřovat heslo úlohy.

・ Auto vyhl. úl.: Zapnuto / Vypnuto (Zapnuto)
Vyberte, zda provést hledání úlohy při odemykání panelu, když je povoleno řízení přístupu.

Zakázat použití nezašifrovaných úloh

Zvýšené zabezpečení PJL: Vypnuto / Režim 1 (Režim 1)
Nastavte chování zařízení, když prostřednictvím sítě přijme nezašifrovanou úlohu, která obsahuje důvěrné údaje.
[Mode 1 (Režim 1)] přijímá a zahazuje každou nezašifrovanou úlohu, která obsahuje důvěrné údaje.