Vymazat soukromá data

Jakmile se provede vymazání soukromých dat, položka Erase Privacy Data (Vymazání soukromých dat), dojde k restartování zařízení, inicializaci paměti a všech nastavení a budou odstraněna registrovaná data. Po dokončení inicializace se výsledek provedení této instrukce zobrazí na zařízení.

Pokud během provádění vyberete možnost [Yes(Report print) (Ano(Tisk sestavy))], bude výsledek vytištěn.

Pokud se vymazání soukromých dat provede z webové stránky, výsledek instrukce se na webové stránce nezobrazí. Pokud je nutné výsledek zkontrolovat, vyberte během provádění možnost [Yes(Report print) (Ano(Tisk sestavy))].

Postup naleznete v části „Likvidace“.

Položky, které se budou inicializovat, naleznete v části „Specifikace inicializace".