Sluk automatisk for strømmen (Automatisk slukning)

Denne maskine leveres med en funktion (Automatisk slukning) til automatisk at slukke for strømmen, hvis maskinen ikke er blevet brugt i et vist tidsrum.

Der er 3 typer indstillinger for Automatisk slukning, og standardindstillingen fra fabrikken er [Auto Config (Aut. Konfig)].

  • [Auto Config (Aut. Konfig)]: Strømmen slukkes automatisk, hvis maskinen ikke har været brugt i et bestemt tidsrum, undtagen i følgende tilfælde:
    • Når LAN-kablet er tilsluttet netværksinterfacestik
    • Når det trådløse LAN er aktiveret
  • [Enable (Aktivér)]: Strømmen slukkes automatisk, hvis denne maskine ikke er blevet brugt i en vis periode.
  • [Disable (Deaktivér)]: Deaktiverer Auto Sluk funktionen. Strømmen slukkes ikke automatisk.

  • Automatisk slukning fungerer ikke i følgende tilfælde.
    • Som standard fungerer Automatisk slukning ikke med en netværksforbindelse (kablet/trådløs).
    • Når der er opstået en fejl


Følg proceduren herunder for at ændre indstillingen for automatisk slukning.


  1. Kontroller, at "Ready To Print (Klar til udskrivning)" vises på skærmen.

    • Når enheden er i energisparefunktion, skal du trykke på «OK» for at lukke.
  2. Tryk på rulleknappen ▼ på betjeningspanelet for at vælge [Menus (Menuer)], og tryk derefter på «OK».

  3. Tryk på ▼ flere gange for at vælge [Admin Setup (Admin-opsætning)], og tryk på «OK».

  4. Tryk på ▲ eller ▼ for at indtaste adminiadgangskoden, og tryk på «OK».

  5. Tryk på ▼ flere gange for at vælge [Power Setup (Power indstilling)], og tryk derefter på «OK».

  6. Tryk på ▼ flere gange for at vælge [Auto Power Off (Automatisk slukning)], og tryk derefter på «OK».

  7. Når "Changing this setting may increase energy consumption. (Ændr af indstilling kan forøge energi niveau.)" vises, skal du trykke på «OK».

  8. Tryk på ▲ eller ▼ for at vælge [Auto Config (Aut. Konfig)], [Enable (Aktivér)] eller [Disable (Deaktivér)], og tryk på «OK». Kontroller, at [*] vises til venstre for den valgte indstilling.

  9. Tryk på «CANCEL» for at vende tilbage til standbyskærmen.