Udskriv

Element
Beskrivelse
Udskriv fra USB-hukommelse






Vælg udskriftsfilUdførUdskriv den valgte fil.

Printopsætning





Bakke til fremføringIndstil bakken til at fremføre papir.
KopierIndstil antallet af kopier.
DobbeltsidetIndstil, om der skal udskrives på begge sider eller ej.
Indbinding

Indstil indbindingsmetoden for dupleksudskrivning.
Det vises, når dupleksudskrivning er angivet.

TilpasIndstil, om det skal tilpasses til papiret eller ej.
Delt udskrift




---Udskriv Alle---Den vises, når de delte udskriftsdata er tilgængelige.
Udskriv alle de delte udskriftsdata.
---Slet Alle---Den vises, når de delte udskriftsdata er tilgængelige.
Slet alle de delte udskriftsdata.
(Se en liste over målfiler.)Den vises, når de delte udskriftsdata er tilgængelige. Udskriv de(n) valgte fil(er).
Privat udskrift










Vælg brugernavn

Vælg en bruger.

Den vises, når [Access Control (Adgangskontrol)] er indstillet til [Disable (Deaktivér)].

Indtast adgangskodeIndtast adgangskoden til den valgte bruger.
Søg i alle Private opgaver?

Vælg, om der skal søges efter private udskriftsdata for alle brugere eller private udskriftsdata for en bestemt person (dvs. den indloggede bruger).

Den vises, når [Access Control (Adgangskontrol)] er indstillet til [Disable (Deaktivér)], og når "admin" er angivet i [User Name (Brugernavn)].
Eller den vises, når [Access Control (Adgangskontrol)] er indstillet til [Enable (Aktivér)], og når du logger på som en bruger med administratorrolle.

---Udskriv Alle---

Udskriv alle private udskriftsdata.

Den vises ikke, når du søger efter job for alle brugere.

---Slet Alle---Slet alle private udskriftsdata.
(Se en liste over målfiler.)

Når adgangskontrol er indstillet til [Disable (Deaktivér)]:
Når der er private udskriftsdata, skal du vælge de private udskriftsdata og udskrive dem.

Når adgangskontrol er indstillet til [Enable (Aktivér)]:
Når der er private udskriftsdata, der er oprettet af den loggede bruger, skal du vælge de private udskriftsdata og udskrive dem.

Det er ikke muligt at udskrive, når du søger efter job for alle brugere. Det er kun muligt at slette.