2. Registrering af en bruger

Når du udfører brugergodkendelse ved hjælp af den lokale bekræftelsesmetode, skal du registrere brugeren på denne maskine fra webbrowseren. Der kan højst registreres 5.000 brugere.


  1. Åbn maskinens webside.

  2. Log ind som en administrator.

  3. Klik på [Printer Settings (Printerindstillinger)].
  4. Klik på knappen Menu i øverste højre hjørne, og vælg derefter [User Management (Brugerhåndtering)] - [User Management (Brugerhåndtering)].
  5. Klik på [User (Bruger)].
  6. Indstil typen af bruger.
    • Lokal bruger: Registrer brugeroplysninger på denne maskine.
    • LDAP-bruger: En bruger, der er registreret på LDAP-serveren.
      LDAP-servergodkendelsesindstilling er påkrævet. LDAP-bruger kan ikke registreres.
      Det er kun muligt at browse. Du kan kontrollere de brugere, der har brugt maskinen.
    • Kerberos-bruger: En bruger, der er registreret på Kerberos-serveren.
      Kerberos-servergodkendelsesindstilling er påkrævet. Kerberos-bruger kan ikke registreres. Det er kun muligt at browse.
      Du kan kontrollere listen over de brugere, som har anvendt maskinen. Du kan også tildele en rolle til en Kerberos-bruger.
  7. Når skærmen med brugeroplysninger vises, skal du indtaste de påkrævede oplysninger.
    • Brugernavn: Indtast brugernavnet. Det samme [User Name (Brugernavn)] kan ikke registreres. Sørg for at indstille det.
    • Adgangskode: Indtast adgangskoden. Sørg for at indstille det.
    • Visningsnavn: Indtast visningsnavnet.
    • E-mail-adresse: Indtast brugerens e-mail-adresse.
    • Sprogkode: Indtast sprogkoden. Når [Advanced (Avanceret)] er valgt, skal du indtaste sprogkoden i et RFC1766-kompatibelt format. (f.eks. en-us)
    • PIN: Indtast brugerens PIN.
    • Rolle: Indstil brugerens rolle. [Role (Rolle)] kan tildeles flere brugere.
    • Gruppe: Indstil den gruppe, som brugeren tilhører.
  8. Klik på [Submit (Send)].
    Du kan kopiere registrerede roller og tilføje nye brugere baseret på de kopierede indstillinger.
    Når du klikker på [Copy (Kopier)] under brugernavnet, vises skærmbilledet med brugeroplysningerne. Skift og registrer derefter de nødvendige elementer.