Initialisering af flashhukommelsen
![]()
- Når flashhukommelsen er initialiseret, slettes følgende data.
- Data gemt med [Shared Print (Delt udskrift)] eller [Private Print (Privat udskrift)]
- Formulardata
Kontroller, at "Ready To Print (Klar til udskrivning)" vises på skærmen.

- Når enheden er i energisparefunktion, skal du trykke på «OK» for at lukke.
Tryk på rulleknappen ▼ på betjeningspanelet for at vælge [Menus (Menuer)], og tryk derefter på «OK».
- Tryk på ▼ flere gange for at vælge [Admin Setup (Admin-opsætning)], og tryk på «OK».
Tryk på ▲ eller ▼ for at indtaste adminiadgangskoden, og tryk på «OK».
- Tryk på ▲ eller ▼ flere gange for at vælge [Others Setup (Andre opsætninger)], og tryk derefter på «OK».
- Tryk på ▼ for at vælge [Flash Memory Setup (Flash-huk ops)], og tryk derefter på «OK».
- Vælg [Initialize (Initialiser)], og tryk derefter på «OK».
Tryk på ▼ for at vælge den partition, du vil initialisere, og tryk derefter på «OK».
- Når [Are you sure? (Er du sikker?)] vises, skal du vælge [Yes (Ja)] og trykke på «OK».
Hvis du vil annullere initialiseringen, skal du vælge [No (Nej)] i stedet. Når [Execute Now? (Udfør nu?)] vises, skal du vælge [Yes (Ja)] og trykke på «OK».

- Hvis du vælger [No (Nej)], vender displayet tilbage til [Flash Memory Setup (Flash-huk ops)], men initialiseringen annulleres ikke. Initialiseringen udføres ved næste tænding.
Tryk på tænd/sluk-knappen for at slukke maskinen, og tænd den derefter igen.
