Initialisering af netværksindstillinger
Netværksindstillingerne vender tilbage til standardindstillingerne fra fabrikken efter initialisering.
![]()
- Med denne handling initialiseres alle netværksindstillinger.
Kontroller, at "Ready To Print (Klar til udskrivning)" vises på skærmen.

- Når enheden er i energisparefunktion, skal du trykke på «OK» for at lukke.
Tryk på rulleknappen ▼ på betjeningspanelet for at vælge [Menus (Menuer)], og tryk derefter på «OK».
- Tryk på ▼ flere gange for at vælge [Admin Setup (Admin-opsætning)], og tryk på «OK».
Tryk på ▲ eller ▼ for at indtaste adminiadgangskoden, og tryk på «OK».
- Kontroller, at [Network Setup (Netværksopsætning)] er valgt, og tryk derefter på «OK».
- Kontroller, at [General Setup (Generel Opsætning)] er valgt, og tryk derefter på «OK».
- Tryk på ▲ for at vælge [Network Factory Defaults (Netværks Fabriksindstillinger)], og tryk derefter på «OK».
- Kontroller, at [Execute (Udfør)] er valgt, og tryk på «OK».
- Skærmen vender tilbage til standbyskærmen.
