Registrering af brugernavnet og adgangskoden
Du kan bruge brugernavnet og adgangskoden til at begrænse adgangen til denne maskine.
De ændrede indstillinger afspejles på denne maskine, når der klikkes på ikonet [Save to Device (Gem på enhed)].
Da HTTPS bruges til kommunikation med denne maskine, er det nødvendigt at importere maskinens certifikat til computeren for at få den til at fungere korrekt.
Import af et certifikat
Åbn [Control Panel (Kontrolpanel)], og klik på [View network status and tasks (Vis netværksstatus og -opgaver)].
Klik på [Internet Options (Internetindstillinger)], og klik derefter på fanen [Content (Indhold)] - [Certificate (Certifikat)].
Klik på fanen [Trusted Root Certification Authorities (Betroede rodcertificeringsmyndigheder)], og klik derefter på [Import (Importér)].
Vær opmærksom på følgende punkter, følg guiden, der vises, og importer certifikatet.
・ Vælg den certifikatfil, der skal importeres fra den fil, der er eksporteret fra denne maskine.
・ Kontroller, at [Place all certificates in the following store (Placer alle certifikater i følgende lager)] er valgt, og at [Trusted Root Certification Authorities (Trusted Root Certification Authorities)] er angivet for certifikatlageret.
Hvis advarselsskærmen vises, klik på [Yes (Ja)]; og klik derefter på [OK (OK)] på skærmen, der angiver, at importen lykkedes.
Oprettelse af en ny bruger
- Klik på [Start (Start)], og vælg [All (Alle)] - [OKI (OKI)] - [Configuration Tool (Configuration Tool)].
- Vælg denne maskine fra [Registered Device Table (Tabel med registrerede enheder)].
- Vælg fanen [User Setting (Brugerindstilling)].
- Klik på [Role management (Rolleadministration)].
Indtast adminadgangskode, og klik på [OK (OK)].
- Klik på [User name/Group (Brugernavn/Gruppe)].
- Klik på ikonet [New(User) (Ny (bruger))].
Indtast brugernavnet og adgangskoden.
Indstil andre nødvendige oplysninger.
Navn: Indtast visningsnavnet.
E-mail-adresse: Indtast brugerens e-mail-adresse.
Sprogkode: Indtast sprogkoden.
PIN: Indtast brugerens PIN.
Rolle: Indstil brugerens rolle.
Gruppe: Indstil den gruppe, som brugeren tilhører.
- Du kan indtaste PIN som en brugerindstilling.
- "admin" kan ikke registreres som et nyt brugernavn.
- Klik på [OK (OK)].
- Klik på ikonet [Save to Device (Gem på enhed)].
Ændring af brugerindstillinger
- Klik på [Start (Start)], og vælg [All (Alle)] - [OKI (OKI)] - [Configuration Tool (Configuration Tool)].
- Vælg denne maskine fra [Registered Device Table (Tabel med registrerede enheder)].
- Vælg fanen [User Setting (Brugerindstilling)].
- Klik på [Role management (Rolleadministration)].
Indtast adminadgangskode, og klik på [OK (OK)].
Klik på [User name/Group (Brugernavn/Gruppe)].
- Vælg det brugernavn, der skal ændres.
- Skift indstillingerne efter behov, og klik derefter på [OK (OK)].
- Klik på ikonet [Save to Device (Gem på enhed)].
Sletning af en bruger
- Klik på [Start (Start)], og vælg [All (Alle)] - [OKI (OKI)] - [Configuration Tool (Configuration Tool)].
- Vælg denne maskine fra [Registered Device Table (Tabel med registrerede enheder)].
- Vælg fanen [User Setting (Brugerindstilling)].
- Klik på [Role management (Rolleadministration)].
Indtast adminadgangskode, og klik på [OK (OK)].
Klik på [User name/Group (Brugernavn/Gruppe)].
- Markér afkrydsningsfeltet for den bruger, der skal slettes.
- Klik på ikonet [Delete (Slet)].
- Klik på [Yes (Ja)] på bekræftelsesskærmen.
- Klik på ikonet [Save to Device (Gem på enhed)].
