Håndtering af personlige oplysninger

Når du logger ind på dette produkt som administrator, er det muligt at indstille registreringen af følgende personlige oplysninger i denne maskine. De registrerede oplysninger bliver aldrig overført til serveren.
Hvis du ikke logger ind som administrator, kan du i nogle tilfælde ikke udnytte produktet fuldt ud.

  • E-mail-adresse
  • Værtsnavn
  • IP-adresse
  • PIN
  • Brugernavn
  • Adgangskode


De personlige oplysninger gemmes på følgende måde.

ElementE-mail-adresseVærtsnavnIP-adressePINBrugernavnAdgangskode (*1)

Brugerliste

×
×

Delt opgave/Privat opgave

×
×
×

Statistik log

×
×
×

Adgangslog

×
×
Advarende E-mail
×
×
×
×
×

*1: Da kun hashinformationen for adgangskoden registreres, er det ikke muligt at lække adgangskoden.


Se følgende del for brugsformålet og betjeningsmetoden for personlige oplysninger.

Brugerliste

Formål med brugen: Den vil blive brugt til personlig autentificering af en bruger, der ønsker at bruge denne maskine.

DriftAutoritetBetjeningsmetode
RegistrérAdminRegistrer oplysningerne ved hjælp af websiden, Configuration Tool eller sPSV.
RedigerAdminRediger oplysningerne ved hjælp af websiden, Configuration Tool eller sPSV.
ReferenceAdminRediger oplysningerne ved hjælp af websiden, Configuration Tool eller sPSV.
SletAdminRediger oplysningerne ved hjælp af websiden, Configuration Tool eller sPSV.
InitialisereAdminDer er ingen funktion til kun at initialisere brugerlisten. Med menuen Slet privatlivsdata initialiseres alle maskinens data.
Delt opgave/Privat opgave

 Formål med brugen: Det bruges til at identificere job for hver bruger.

DriftAutoritetBetjeningsmetode
UdskrivUdskrivning af udførelsesbrugerVælg enten Delt job eller Privat job som jobtype i printerdriveren, og udskriv derefter jobbet.
Reference

Delt opgave: Alle brugere

Privat opgave: Udskrivning af udførelse bruger/Admin

Udfør menuen Udskriv for delte job eller private job fra betjeningspanelet.
UdskrivUdskrivning af udførelsesbrugerVælg et job, der vises på betjeningspanelet, og udskriv det.
SletDelt opgave: Alle brugere
Privat opgave: Udskrivning af udførelse bruger/Admin

For delt job skal du vælge et delt job på betjeningspanelet og slette det.

For Private Job er der tre driftsmetoder som følger:

  • Vælg et privat job på betjeningspanelet, og slet det.
  • Efter udskrivning slettes det private job automatisk.
  • Når opbevaringsperioden er udløbet, slettes det private job automatisk.
Statistik log

Formål med brugen: Den bruges til at udskrive jobhistorikken.

DriftAutoritetBetjeningsmetode
Reference

Admin

Der er to betjeningsmetoder som følger:

  • Den kan ses fra [State (Tilstand)] - [Print Job (Udskriv job)] - [Job Log (Statistik log)] på websiden.
  • Den kan udskrives fra [Menus (Menuer)] - [Admin Setup (Admin-opsætning)] - [Print Information (Printoplysninger)] - [Job Log (Statistik log)] på betjeningspanelet.
SletAdmin

Der er to betjeningsmetoder som følger:

  • Udfør [Erase Privacy Data (Ryd privatlivsdata)] på websiden eller betjeningspanelet.
  • Udfør [Clear Job Log (Ryd joblog)] på websiden eller betjeningspanelet.
Adgangslog

Formål med brugen: Den bruges til at udlæse adgangshistorikken.

DriftAutoritetBetjeningsmetode
ReferenceAdmin

På websiden skal du vælge [Export Access Log (Eksporter adgangslog)] og downloade en CSV-fil i zip-format. Pak den downloadede fil ud, og henvis til den.

SletAdminUdfør [Erase Privacy Data (Ryd privatlivsdata)] på websiden eller betjeningspanelet.