Sikkerhedsrelaterede menuindstillinger

Menuindstillingerne for sikkerhedsfunktionen på denne maskine er som følger.

  • For menupunkter, der kan indstilles på denne maskine, se venligst "Menupunkter".


[Interface (Grænseflade)]
FormålIndstillinger

For at forbyde trådløse forbindelser

Vælg [Disable (Deaktivér)] i [Wireless Setting (Trådløs indstilling)] - [Wireless(Infrastructure) Setting (Trådløs(Infrastruktur) Indstilling)] - [Wireless(Infrastructure) (Trådløs(Infrastruktur))].

For at forbyde Wi-Fi Direct-forbindelser

Vælg [Disable (Deaktivér)] i [Wireless Setting (Trådløs indstilling)] - [Wireless(Wi-Fi Direct) Setting (Trådløs(Wi-Fi Direct) Indstilling)] - [Wireless(Wi-Fi Direct) (Trådløs(Wi-Fi Direct))].

For at forbyde USB-forbindelser

Vælg [Disable (Deaktivér)] i [Menus (Menuer)] - [Admin Setup (Admin-opsætning)] - [USB Setup (USB-opsætning)] - [USB (USB)].

For at forbyde brug af USB-hukommelsen

Vælg [Disable (Deaktivér)] i [Menus (Menuer)] - [Admin Setup (Admin-opsætning)] - [USB Setup (USB-opsætning)] - [USB Memory Interface (USB-hukommelsesgrænseflade)].

[Authentication (Godkendelse)]
Formål Indstillinger (Fabriksstandarder)

For at kassere printdata, der ikke kan godkendes

Ud over brugergodkendelse/adgangskontrol kan du forbyde udskrivning fra brugere, der ikke kan godkendes, ved at deaktivere eller forbyde gæstebrugertilladelser til brug.

Indstillinger for gæstebrugerrettigheder
・ Gæstebrugerrettigheder til brug: Aktivér/Deaktiver (Aktivér)
・ Gæstebrugerrettigheder til udskrivning: Tillad/Forhindre (Tillad)
・ Gæstebrugerrettigheder til udskrivning fra en USB-hukommelse: Tillad/Forhindre (Tillad)

For at fortsætte driften med printerens brugergodkendelse/adgangskontrol aktiveret, selv efter at der er opstået en fejl i kommunikationen med godkendelsesserveren

Ved at aktivere indstillingerne for brugerinformationscache kan du fortsætte driften med brugerautentificering og adgangskontrol aktiveret, selv efter at der opstår en fejl i kommunikationen mellem denne maskine og autentificeringsserveren.

Cache-indstillinger for brugeroplysninger
・ Cache autentificeringsinformation: Aktivér/Deaktivér (Deaktivér)

  • Denne indstilling er aktiveret, når der bruges ekstern godkendelse, som delegerer brugergodkendelse til godkendelsesserveren.
  • Denne maskine har en funktion til at cache brugerens autentificeringsoplysninger i en bestemt periode. Når der opstår en fejl, skifter den automatisk til brugergodkendelse med de cachelagrede godkendelsesoplysninger, så brugergodkendelse og adgangskontrol kan fortsætte.
  • Cache-gyldighedsperioden kan angives i dage, fra 1 dag til 2000 dage. Fabriksindstillingen er 1 dag.

For at angive regler for administratoradgangskoden og den adgangskode, der bruges til personlig godkendelse, og dermed holde maskinen sikker

Politik for adgangskoder

  • Politikken for adgangskoder kan variere fra region til region.

・ Minimumslængde: 1 - 32 (10 eller 1)

・ Indeholder mindst ét stort bogstav: TIL/FRA (TIL eller FRA)
・ Indeholder mindst ét lille bogstav: TIL/FRA (TIL eller FRA)
・ Indeholder mindst ét ciffer: FRA/TIL (FRA)
・ Indeholder mindst ét symbol: FRA/TIL (FRA)

For at beskytte denne maskine mod brute force-angreb

Spærring af konto
・ Spærring: Aktivér/Deaktiver (Aktivér)
・Spærringsbetingelser (maks. antal gange, hvor godkendelsen mislykkes): 1 - 10 gange (5 gange)
・Spærringsperiode (den tid, der går, før spærringen ophæves automatisk): 1 - 60 min (5 min)

[Job (Job)]
FormålIndstillinger (Fabriksstandarder)
For at forhindre uovervåget udskrivning

Opsætning af Privat udskrift
・ Godkend opgaveindstilling: Aktivér/Deaktivér (Deaktivér)
Angiv, om udskriftsdataene skal verificeres før udskrivning. Hvis den er aktiveret, udskriver printeren efter at have kontrolleret, at udskriftsdataene ikke er blevet ændret. Integriteten af udskrivningsdata er garanteret, men tiden til at starte udskrivningen vil være længere.

・ Slet opgaveindstillinger: Ingen overskrivning/nulstilling én gang (ingen overskrivning)
Vælg metoden til sletning af udskriftsdata. Det er muligt at vælge, at dataene ikke kan gendannes ved overskrivning efter deres sletning. Hvis du overskriver, vil det tage længere tid at slette.

・ Gem job: 15 minutter - 7 dage (2 timer)
Indstil opbevaringsperioden for udskriftsdata. Når udskriftsdataene er gemt, og hvis udskrivningsdata ikke udskrives efter den indstillede periode, slettes udskrivningsdataene automatisk.

・ Job Begrænsning: Aktiver alle printformater/Aktiver kun private printjob (Aktiver alle printformater)
Indstil, om begrænsede udskriftsdata skal gemmes. Når [Enable private job printing only (Aktiver kun private printjob)] er valgt, accepteres ingen andre udskriftsdata end privat udskrivning.

・ Godk.opg.adgan.: TIL/FRA (FRA)
Vælg, om adgangskoden til jobbet skal verificeres, når adgangskontrollen er aktiveret.

・ Opgave autosøgning: TIL/FRA (TIL)
Vælg, om der skal udføres jobsøgning, mens panelet låses op, når adgangskontrollen er aktiveret.

For at forbyde brug af ikke-krypterede job

PJL forbedret sikkerhed: Fra/Tilstand 1 (Tilstand 1)
Indstil maskinens adfærd, når den modtager et ukrypteret job, der indeholder fortrolige data, over netværket.
[Mode 1 (Tilstand 1)] accepterer og kasserer ethvert ukrypteret job, der indeholder fortrolige data.