Slet privatlivsdata

Når Ryd privatlivsdata genstartes maskinen, hukommelsen og alle indstillinger nulstilles, og de registrerede data slettes. Når initialiseringen er færdig, vises udførelsesresultatet på maskinen.

Hvis [Yes(Report print) (Ja(Rapportudskrivning))] vælges under udførelsen, vil resultatet af udførelsen blive udskrevet.

Derudover, hvis Ryd privatlivsdata fra websiden, vil resultatet af udførelsen ikke blive vist på websiden. Hvis det er nødvendigt at kontrollere resultatet, skal du vælge [Yes(Report print) (Ja(Rapportudskrivning))] under udførelsen.

For proceduren, se venligst "Bortskaffelse".

For de elementer, der skal initialiseres, se venligst "Specifikationer for initialisering".