Udskrivning med ofte anvendte indstillinger, der er registreret i printerdriveren
![]()
- Denne funktion er ikke tilgængelig til Windows PS printer-driveren.
Registrering af ofte anvendte indstillinger
Du kan gemme de indstillinger, du har konfigureret i printerdriveren.
I Windows PCL-printerdriver
![]()
- Der kan gemmes op til 14 indstillinger.
Åbn [Devices and Printers (Enheder og printere)].
- Højreklik på ikonet for din model, og vælg derefter [Printing Preferences (Udskriftsindstillinger)].
- Indstil de udskriftsindstillinger, du vil gemme.
- Under [Setup (Opsætning)]-fanen, klik på [Save (Gem)] i [Driver Setting (Driverindstillinger)].
- Specificér et navn for den indstilling, der skal gemmes, og klik derefter på [OK (OK)].
- Klik på [OK (OK)] for at lukke [Printing Preferences (Udskriftsindstillinger)]-skærmen.
I macOS
![]()
- Du kan ændre standardindstillingerne på skærmen [Page Setup (Sideopsætning)].
- Operationen kan ikke garanteres med indstillinger gemt af andre printerdrivere. Gem indstillingen med et navn, der identificerer modelnavnet.
- Åbn den fil, der skal udskrives.
- Vælg [Print (Udskriv)] fra [File (Fil)] menuen.
- Indstil de udskriftsindstillinger, du vil gemme.
- Vælg [Save Current Settings as Preset... (Gem aktuelle indstillinger som forindstillinger...)] fra [Presets (Forudindstillinger)].
- Indtast et forudindstillet navn, og klik på [OK (OK)].
Udskrivning med registrerede indstillinger
I Windows PCL-printerdriver
- Åbn den fil, der skal udskrives.
- Vælg [Print (Udskriv)] fra [File (Fil)] menuen.
- Klik på [More settings (Flere indstillinger)].
- Vælg det indstillingsnavn, der skal bruges fra [Driver Setting (Driverindstillinger)] på fanen [Setup (Opsætning)].
- Klik på [OK (OK)].
- Klik på [Print (Udskriv)] på skærmen [Print (Udskriv)].
I macOS
- Åbn den fil, der skal udskrives.
- Vælg [Print (Udskriv)] fra [File (Fil)] menuen.
- Vælg den indstilling, der skal bruges fra [Presets (Forudindstillinger)].
Klik på [Print (Udskriv)].
![]()
- Når [Edit Preset List (Rediger forudindstillingsliste)] er valgt fra [Presets (Forudindstillinger)] og [Reset Preset Menu to "Default Settings" after Printing (Nulstil forudindstillingsmenu til "Standardindstillinger" efter udskrivning)], vil den forudindstilling, du har angivet, altid blive anvendt.
