Udskrivning af ofte anvendte dokumenter uden brug af en pc

Ved at gemme ofte anvendte dokumenter i maskinen kan du udskrive dem direkte fra betjeningspanelet uden at bruge en pc.

  •  Denne funktion er ikke tilgængelig for macOS PCL-printerdriveren.
  • Hvis udskrivningsdataene ikke kan gemmes på grund af utilstrækkelig kapacitet i hukommelsen, vises en meddelelse, der angiver, at filsystemet er fuldt, og at udskrivningen ikke udføres.


Lagring af dokumenter
I Windows PCL-printerdriver
  1. Åbn den fil, der skal udskrives.
  2. Vælg [Print (Udskriv)] fra [File (Fil)] menuen.
  3. Klik på [More settings (Flere indstillinger)].
  4. Vælg fanen [Job Options (Opgaveindstillinger)].
  5. Klik på [Shared Print (Delt udskrift)] under [Job Type (Opgavetype)].
  6. Klik på [Job Type Option (Opgavetypemulighed)].
  7. Indtast udskrivningsdatanavnet i [Job Name (Opgavenavn)].
    Hvis du markerer indstillingen [Input job type option when printing (Indtast opgavetypemulighed ved udskrivning)], vises en meddelelse, der beder om udskrivningsdatanavnet, når udskrivningsdataene sendes til denne maskine.
  8. Klik på [OK (OK)].
  9. Foretag andre indstillinger efter behov for at udskrive.
    Udskrivningsdataene sendes til denne maskine, men udskrives ikke endnu.


I Windows PS-printerdriver
  1. Åbn den fil, der skal udskrives.
  2. Vælg [Print (Udskriv)] fra [File (Fil)] menuen.
  3. Klik på [More settings (Flere indstillinger)].
  4. Vælg fanen [Job Options (Opgaveindstillinger)].
  5. Klik på [Shared Print (Delt udskrift)] under [Job Type (Opgavetype)].
  6. Klik på [Job Type Option (Opgavetypemulighed)].
  7. Indtast udskrivningsdatanavnet i [Job Name (Opgavenavn)].
    Hvis du markerer indstillingen [Input job type option when printing (Indtast opgavetypemulighed ved udskrivning)], vises en meddelelse, der beder om udskrivningsdatanavnet, når udskrivningsdataene sendes til denne maskine.
  8. Klik på [OK (OK)].
  9. Foretag andre indstillinger efter behov for at udskrive.
    Udskrivningsdataene sendes til denne maskine, men udskrives ikke endnu.


I macOS PS-printerdriveren
  1. Åbn den fil, der skal udskrives.
  2. Vælg [Print (Udskriv)] fra [File (Fil)] menuen.
  3. Vælg [Printer Options (Printerindstillinger)] - [Secure Print (Sikker udskrivning)].
  4. Klik på [Shared Print (Delt udskrift)] under [Job Type (Opgavetype)].
  5. Angiv om nødvendigt andre indstillinger, og klik derefter på [Print (Udskriv)].
    Udskrivningsdataene sendes til denne maskine, men udskrives ikke endnu.

  • Hvis der ikke vises nogen detaljeindstillinger på skærmen [Print (Udskriv)], skal du klikke på [Show Details (Vis detaljer)] nederst på skærmen.


Udskrivning af det gemte dokument
  1. Kontroller, at "Ready To Print (Klar til udskrivning)" vises på skærmen.

    • Når enheden er i energisparefunktion, skal du trykke på «OK» for at lukke.
  2. Tryk på rulleknappen ▼ på betjeningspanelet flere gange for at vælge [Print (Udskriv)], og tryk derefter på «OK».
  3. Tryk på ▼ for at vælge [Shared Print (Delt udskrivning)], og tryk derefter på «OK».
  4. Da en liste over delte udskriftsdata vises, skal du trykke på ▲ eller ▼ for at vælge de delte udskriftsdata, du vil udskrive, og tryk derefter på «OK».
    • For at udskrive alle delte udskriftsdata skal du vælge [Print All (Udskriv alle)] og tryk derefter på «OK».
    • Vælg [Delete All (Slet alt)], og tryk derefter på «OK» for at slette alle de viste delte udskrivningsdata.
  5. Kontroller, at [Print (Udskriv)] er valgt, og tryk på «OK».
    Vælg [Delete (Slet)], og tryk på «OK» for at slette udskrivningsdataene.
  6. Indtast antal kopier, og tryk derefter på «OK».