Het flashgeheugen initialiseren
![]()
- Van zodra het flashgeheugen is geïnitialiseerd, zullen de volgende gegevens worden verwijderd.
- Gegevens opgeslagen door [Shared Print (Gedeeld afdrukken)] of [Private Print (Persoonlijk afdrukken)]
- Formuliergegevens
Controleer of "Ready To Print (Klaar voor afdruk)" op het scherm verschijnt.

- Als het apparaat de energiebesparingsmodus heeft geactiveerd, drukt u op «OK» om het apparaat te herstellen.
Druk op de knop ▼ op het bedieningspaneel om [Menus (Menu's)] te selecteren en druk vervolgens op «OK».
- Druk ▼ meerdere keren en selecteer [Admin Setup (Beheerdersinst.)] en druk op «OK».
Druk ▲ of ▼ om de Wachtw. beheren in te voeren en druk vervolgens op «OK».
- Druk verschillende keren op ▲ of ▼ om [Others Setup (Anderen instellen)] te selecteren en druk vervolgens op «OK».
- Druk op ▼ om [Flash Memory Setup (Flashgeheugen)] te selecteren en druk vervolgens op «OK».
- Selecteer [Initialize (Initialiseren)] en druk vervolgens op «OK».
Druk op ▼ om de partitie te selecteren die u wilt initialiseren, en druk vervolgens op «OK».
- Als [Are you sure? (Weet u het zeker?)] wordt weergegeven, selecteert u [Yes (Ja)] en drukt u op «OK».
Om de initialisatie te annuleren, drukt u in plaats daarvan op [No (Nee)]. Als [Execute Now? (Nu uitvoeren?)] wordt weergegeven, selecteert u [Yes (Ja)] en drukt u op «OK».

- Als u [No (Nee)] selecteert, zal het display terugkeren naar [Flash Memory Setup (Flashgeheugen)], maar de initialisatie zal niet geannuleerd worden. De initialisatie wordt uitgevoerd bij de volgende inschakeling.
Druk op de aan/uit-knop om het apparaat uit te schakelen, en schakel het vervolgens weer in.
