Beveiligingsgerelateerde menu-instellingen

De menu-instellingen met betrekking tot de beveiligingsfunctie van dit apparaat zijn als volgt.

  • Raadpleeg voor menu-objecten die op dit apparaat kunnen worden ingesteld "Menu objecten".


[Interface (Interface)]
DoelInstellingen

Draadloze verbindingen verbieden

Selecteer [Disable (Uitgeschakeld)] in [Wireless Setting (Draadloze instellingen)] - [Wireless(Infrastructure) Setting (Instelling draadloze (infrastructuur))] - [Wireless(Infrastructure) (Draadloos (Infrastructuur))].

Wi-Fi Direct verbindingen verbieden

Selecteer [Disable (Uitgeschakeld)] in [Wireless Setting (Draadloze Instelling)] - [Wireless(Wi-Fi Direct) Setting (Instelling draadloze (Wi-Fi Direct))] - [Wireless(Wi-Fi Direct) (Draadloze (Wi-Fi Direct))].

USB-verbindingen verbieden

Selecteer [Disable (Uitgeschakeld)] in [Menus (Menu's)] - [Admin Setup (Beheerdersinst.)] - [USB Setup (USB-instellingen)] - [USB (USB)].

Het gebruik van het USB-geheugen verbieden

Selecteer [Disable (Uitgeschakeld)] in [Menus (Menu's)] - [Admin Setup (Beheerdersinst.)] - [USB Memory Interface (Interface USB-geheugen)] - [USB (USB)].

[Authentication (Authenticatie)]
Doel Instellingen (Fabrieksinstellingen)

Afdrukgegevens verwijderen die niet kunnen worden geverifieerd

Naast gebruikersauthenticatie/toegangscontrole is het mogelijk om het afdrukken te verbieden voor gebruikers die niet kunnen worden geauthenticeerd door de gebruiksrechten voor gastgebruikers uit te schakelen of te verbieden.

Instellingen voor gastgebruikersrechten
・ Gebruikersrechten voor gastgebruikers: Inschakelen/Uitschakelen (Inschakelen)
・ Afdrukrechten voor gastgebruikers: Toestaan/verbieden (Toestaan)
・ Gebruikersrechten voor gasten voor afdrukken vanaf een USB-stick: Toestaan/verbieden (Toestaan)

Om de printer te blijven gebruiken met gebruikersverificatie/toegangscontrole ingeschakeld, zelfs nadat er een fout is opgetreden in de communicatie met de verificatieserver

Door de instellingen voor de cache-instellingen voor gebruikersinformatie in te schakelen, kunt u doorgaan met gebruikersauthenticatie en toegangscontrole, zelfs als er een fout optreedt in de communicatie tussen dit apparaat en de authenticatieserver.

Cache-instellingen voor gebruikersinformatie
・ Verificatiegegevens in cache: Inschakelen/Uitschakelen (Uitschakelen)

  • Deze instelling is ingeschakeld wanneer externe verificatie wordt gebruikt die gebruikersverificatie delegeert aan de verificatieserver.
  • Het apparaat beschikt over een functie waarmee de authenticatiegegevens van de gebruiker gedurende een bepaalde periode in het cachegeheugen worden opgeslagen. Wanneer er een fout optreedt, wordt automatisch overgeschakeld naar gebruikersauthenticatie met de opgeslagen authenticatiegegevens, zodat gebruikersauthenticatie en toegangscontrole kunnen worden voortgezet.
  • De geldigheidsduur van de cache kan worden opgegeven in dagen, variërend van 1 dag tot 2000 dagen. De standaard fabrieksinstelling is 1 dag.

Regels specificeren voor het beheerderswachtwoord en het wachtwoord dat wordt gebruikt voor persoonlijke authenticatie, zodat de machine veilig blijft

Wachtwoordbeleid

  • Het wachtwoordbeleid kan per regio verschillen.

・ Minimale lengte: 1 - 32 (10 of 1)

・ Bevat minstens één hoofdletter: AAN/UIT (AAN of UIT)
・ Bevat minstens één kleine letter: AAN/UIT (AAN of UIT)
・ Bevat minstens één cijfer: UIT/AAN (UIT)
・ Bevat minstens één symbol: UIT/AAN (UIT)

Om dit apparaat te beschermen tegen brutekrachtsaanvallen

Account vergrendeling
・ Vergrendeling: Inschakelen/Uitschakelen (Inschakelen)
・ Voorwaarde vergrendeling (Maximaal aantal mislukte authenticatiepogingen): 1 - 10 keer (5 keer)
・ Vergrendelingsperiode (De periode totdat de vergrendeling automatisch wordt opgeheven): 1 - 60 min (5 min)

[Job (Job)]
DoelInstellingen (Fabrieksinstellingen)
Om onbeheerd afdrukken te voorkomen

Instellingen Persoonlijk afdrukken
・ Taakoptie controleren: Inschakelen/Uitschakelen (Uitschakelen)
Geef op of u de afdrukgegevens wilt controleren voordat u gaat afdrukken. Als de printer is ingeschakeld, drukt deze af nadat is gecontroleerd of de afdrukgegevens niet zijn gewijzigd. De integriteit van de printgegevens is gegarandeerd, maar de tijd om te beginnen met afdrukken zal langer zijn.

・ Taakoptie wissen: Niet overschrijven/Overschrijven met nullen (Niet overschrijven)
De methode voor het wissen van de afdrukgegevens instellen. U kunt aangeven dat de gegevens niet kunnen worden hersteld door ze te overschrijven nadat ze zijn gewist. Als u overschrijft, zal het langer duren om te wissen.

・ Taak houden voor: 15 minuten - 7 dagen (2 uur)
De bewaartermijn van de afdrukgegevens instellen. Als de afdrukgegevens na de ingestelde periode niet worden afgedrukt, worden deze automatisch verwijderd.

・ Beperkingen taak: Schakel alle afdrukformaten in/Schakel alleen afdrukken van privéopdrachten in (Schakel alle afdrukformaten in)
Instellen of beperkte afdrukgegevens moeten worden opgeslagen. Wanneer [Enable private job printing only (Alleen afdrukken van persoonlijke taken inschakelen)] is geselecteerd, worden andere afdrukgegevens dan privéafdruk niet geaccepteerd.

・ Taakwachtw. verif.: AAN/UIT (UIT)
Selecteer of het taakwachtwoord moet worden geverifieerd wanneer toegangsbeheer is ingeschakeld.

・ Taak aut. Zoeken: AAN/UIT (AAN)
Selecteer of taak zoeken moet worden uitgevoerd tijdens het ontgrendelen van het paneel wanneer toegangsbeheer is ingeschakeld.

Het gebruik van niet-versleutelde taken verbieden

Uitgebreide PJL-beveiliging: Uit/Modus 1 (Modus 1)
Stel het gedrag van het apparaat in wanneer deze een niet-versleutelde taak ontvangt die vertrouwelijke gegevens via het netwerk bevat.
[Mode 1 (Modus 1)] accepteert en wist alle niet-versleutelde taak die vertrouwelijke gegevens bevatten.