Před přenecháním zařízení někomu jinému

Předtím, než se zařízení vzdáte, doporučujeme vymazat registrované osobní údaje a data uložená v zařízení.

Pro vymazání informací na dotykovém panelu přejděte na položky [Device Settings (Nastavení zařízení)] > [Admin Setup (Nastavení správce)] > [User Install (Uživatelská instalace)] > a proveďte [Erase Privacy Data (Vymazat soukromá data)].

V zařízení jsou uložena následující data.

Adresář

Data z telefonního seznamu

Profil

Data, registrovaná k Tlačítkům jedním dotekem atd.

Heslo správce

Hodnoty, nastavené k položkám nabídek

Data faxové komunikace

Soukromá tisková data

Různé historie

Informace pro řízení přístupu, správu uživatelů (místní uživatelé, cache externích uživatelů [LDAP, Kerberos (LDAP, Kerberos)])