Uložení dat tisku v zařízení před tiskem

Tiskové úlohy lze uložit do paměti integrované v tomto zařízení. Díky tomu můžete práci na počítači ukončit dříve a zpracovávat na počítači jiné věci, zatímco se toto zařízení postará o tisk samo.

Poznámka

  • Pokud nelze kvůli nedostatečnému volnému místu ve vnitřní paměti zařízení data uložit, zobrazí se zpráva, která vás informuje, že systém souborů je plný a tisková úloha se neprovede.

  • Tato funkce není v systému Mac OS X dostupná.

  1. Otevřete soubor, který se bude tisknout.

  2. Zvolte volbu [Tisk] v nabídce [Soubor].

  3. Klikněte na položku [Předvolby].

  4. Vyberte kartu [Možnosti úlohy].

  5. Klikněte na [Pokročilé].

  6. Vyberte [Úloha zařazování] a v [Nastavení] vyberte možnost [Zapnuto] a klikněte na tlačítko [OK].

  7. V případě potřeby změňte další nastavení a poté klikněte na [OK].

  8. Klikněte na volbu [Tisk] na obrazovce [Tisk].

  1. Otevřete soubor, který se bude tisknout.

  2. Zvolte volbu [Tisk] v nabídce [Soubor].

  3. Klikněte na položku [Předvolby].

  4. Vyberte kartu [Možnosti úlohy].

  5. Klikněte na [Pokročilé].

  6. Zaškrtněte políčko [Zařazování úloh] a poté klikněte na tlačítko [OK].

  7. V případě potřeby změňte další nastavení a poté klikněte na [OK].

  8. Klikněte na volbu [Tisk] na obrazovce [Tisk].