Verktyget PS Gamma Adjuster Utility

Du kan justera tätheten för halvtoner i CMYK-färger som skrivs ut av skrivaren. Använd den här funktionen om färgen på ett fotografi eller en bild är för mörk.

Anteckning

  • Den här funktionen kan användas med PS-skrivardrivrutinen.

  • I Windows kan det hända att menyn [Gamma Adjuster] eller dess innehåll inte visas på fliken [Färg] för skrivardrivrutinen efter att du registrerat ett justeringsnamn för halvtonen i [Anpassa gammajusteringen]. I sådant fall startar du om datorn.

  • Om du använder halvtonsjustering kan det hända att utskriften blir långsammare. Om du vill prioritera hastighet, klicka bort [Gamma Adjuster (Gammaanpassare)], klicka boxen i [Color (Färg)] tabben för Window skrivar drivrutiner, eller välj [None (Ingen)] för [Custom gamma (Gammainställning)] i [Quality2 (Kvalitet 2)] tabben i [Print Options (Skrivval)] panelen för Mac OS X skrivadrivrutiner.

  • Program som startades före registrering av [Gammakurvsnamn] måste startas om innan du skriver ut.

  • En del program låter dig specificera punktförstoringskompensering och halvtonsjustering när du skriver ut eller ha en sådan funktion som inkluderar sådana inställningar i en EPS-fil. För att använda dessa funktioner som programmet erbjuder, klicka bor [Gamma Adjuster (Gamma Anpassare)], klicka boxen i [Color (Färg)] tabben för Window skrivar drivrutiner, eller välj [None (Ingen)] för [Custom gamma (Gamma Inställning)] i [Quality2 (Kvalitet 2)] tabben i [Print Options (Skrivval)] panelen för Mac OS X skrivadrivrutiner.

  • "Välj skrivare"-listan över PS Gammajusterare visar modellnamn. Om mer än en skrivare av samma modell finns i [Skrivare och enhet]-mappen, kommer det registrerade [Gammakurvsnamn] att tillämpas på alla enheter av samma modell.